Oğuzhan Uğur'dan Kılıçdaroğlu programına dair yorum: "Sinir bozucu..."

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Oğuzhan Uğur'un YouTube'dan yayınlanan "Mevzular: Açık Mikrofon" programına katıldı. Gazeteci Cüneyt Özdemir'in sorularını yanıtlayan Oğuzhan Uğur, gecenin nasıl geçtiğini ve Kılıçdaroğlu'nun nasıl bir performans sergilediğini anlattı.

GÜNDEM 25.05.2023, 16:26 Hakan Öksüz
Oğuzhan Uğur'dan Kılıçdaroğlu programına dair yorum: "Sinir bozucu..."

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Mayıs Pazar günü yapılacak seçimde Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan ile yarışacak. Seçim öncesi Oğuzhan Uğur'un YouTube'dan yayınlanan "Mevzular: Açık Mikrofon" programına katılan Kılıçdaroğlu, salondaki gençlerin ve gazetecilerin sorularına cevap verdi. Program bir gün dolmadan 12 milyondan fazla görüntülenme aldı.

"Kemal Bey'de sinir bozucu bir sakinlik vardı"

Gazeteci Cüneyt Özdemir, Kılıçdaroğlu'nun katıldığı programla ilgili Oğuzhan Uğur'a sorular yöneltti. YouTube'dan yayın yapan Özdemir, merak edilen detayları sordu. Özdemir'in "Kemal Bey nasıldı, heyecanlı mıydı? Kamera arkasında neler yaşandı?" sorusunu yanıtlayan Oğuzhan Uğur, "Önceki konuklarımızda belli bir heyecan vardı. Programın ne kadar fazla izleneceğini biliyorlardı. Her ne kadar gözlerinden heyecanı okunsa da Kemal Bey'de sinir bozucu bir sakinlik vardı." dedi.

"Sosyal medya incelemesini çok iyi yapmışlar"

Salondaki tansiyonun zaman zaman yükselip alçaldığını ancak Kemal Kılıçdaroğlu'nun sakinliğini koruduğunu vurgulayan Uğur, "Kemal Bey çok stabildi. Normalde konuklar sakin kalmaya çalışsalar bile salonun tansiyonu mimiklerine, jestlerine ve konuşma tarzlarına yansıyordu. Kemal Bey'de bu olmadı. Kendisiyle ilgili internette ne tür ithamların dolaştığını biliyorlardı ve sorulabilecek şeylere çalışmışlar. Sosyal medya incelemesini çok iyi yapmışlar. Hangi başlıkların şu an gündemde olduğunu çok iyi biliyorlardı. Bence yanıtları da iyiydi." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)