Öğretmenlerin çalışma yükümlülüğüne dair karar: Bakan Özer duyurdu

Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle öğretmenlerin zorunlu çalışma yükümlülüğüne dair açıklama Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’den geldi.

GÜNDEM 08.03.2023, 14:38
Öğretmenlerin çalışma yükümlülüğüne dair karar: Bakan Özer duyurdu

Türkiye 6 Şubat günü felakete uyandı. Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle öğretmenlerin mecburi çalışma zorunlukları hakkında sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 1 yıl erteleme kararının verildiğini açıkladı.

“Erteliyoruz”

Öğretmenlerin çalışma zorunluluğu hakkında bilgilendirme sağlayan Özer şu ifadelerde bulundu: “11 kenti etkileyen deprem felaketi sebebiyle zorunlu çalışma sorumluluğu olan öğretmenlerimizin, mecburi çalışma yükümlülüklerini 1 sene süreyle erteliyoruz."

YKS tarihleri açıklandı

ÖSYM, YKS ile ilgili beklenen tarihi açıkladı. Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) 17-18 Haziran 2023 tarihinde gerçekleştirilecek. Deprem nedeniyle afet bölgesi olarak belirlenen 11 kent ve bir ilçede hayatını sürdüren, depremin ardından farklı kent ve ilçelere giden adaylardan herhangi bir sınav ve başvuru ücreti alınmayacağı da açıklandı.

Yorumlar (0)