Öğrenci yurdunda şiddet skandalı! Yurt görevlisiyle ilgili yeni gelişme

İstanbul’un Esenler ilçesinde özel bir yurtta, öğrencilere şiddet uyguladığı görüntüleri ortaya çıkan yurt görevlisi gözaltına alındı.

GÜNDEM 25.03.2022, 07:54 26.03.2022, 11:42
Öğrenci yurdunda şiddet skandalı! Yurt görevlisiyle ilgili yeni gelişme

İstanbul Valiliği, Esenler'deki bir özel öğrenci yurdunda öğrencilere şiddet uyguladığı tespit edilen yurt görevlisinin gözaltına alındığını duyurdu. 

Yurt görevlisi gözaltında

Valilikten gelen açıklamada, sosyal medya paylaşımları ve basın yayın organlarında paylaşılan, Esenler'deki özel erkek yurdunda öğrencilere şiddet uygulayan görevlinin, adli soruşturma çerçevesinde gözaltına alındığı kaydedildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından müfettiş görevlendirilerek idari soruşturmaya geçildiği dile getirilen açıklamada, "Öğrencilerimize karşı bu tarz şiddet içeren davranış kesinlikle kabul edilemez, bunu esefle kınıyoruz." sözlerine yer verildi.

Ne olmuştu?

Esenler’de bir öğrenci yurdunda yaşandığı öne sürülen olayda, bir yurt görevlisinin, küçük yaştaki öğrencilere yönelik şiddetinin güvenlik kamerası görüntüleri infiale yol açtı. Sosyal medyada kısa sürede gündem olan görüntülerde, ismi açıklanmayan yurtta öğretmen olduğu belirtilen bir şahıs, masadaki 7 küçük öğrenciye şiddet uyguladı.

Olayın güvenlik kamerası görüntüleri büyük tepki topladı.

Yorumlar (0)