Öfkeli koca oturduğu binayı yaktı

Aydın’ın Efeler ilçesi dün gece öfkeli bir şahsın kendi evini ateşe vermesine sahne oldu. Tüm binayı kısa sürede saran alevler Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi’nin yoğun çalışmaları tarafından söndürüldü. Apartmanda yaşayanlar canını zor kurtarırken yangını çıkaran kişi yakalandı.

GÜNDEM 26.09.2021, 11:01 27.09.2021, 10:05
Öfkeli koca oturduğu binayı yaktı

Aydın’a bağlı Efeler İlçesi Mimar Sinan Mahallesi 2387 Sokak’ta meydana gelen olayda, gece yarısı saatlerinde bilinmeyen bir nedenle kendi evinde bir tartışma yaşadı. Tartışma sonrasında öfkesine yenilen 45 yaşındaki A.A. adlı kişi eşi ve çocuklarının da olduğu evi aniden ateşe verdi.

Apartmanın karşısında bulunan Aydemir Apartmanı sakinlerinin 112 Acil Yardım Hattı’nı aramaları üzerinde itfaiye ekipleri hemen olay yerine ulaştı.  Alevlerin kısa sürede sardığı apartmanda aile üyelerini kendilerini zor kurtardı. Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri yangından etkilenen diğer apartman sakinlerini uyandırarak apartmanı boşalttı.

Tüm mahalle sabaha kadar ayaktaydı

  Yangın nedeniyle tüm mahallelinin sokağa döküldüğü yangında polis ve acil sağlık ekipleri yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tüm tedbirleri aldı. Yangın kısa sürede itfaiye ekipleri tarafından başarılı bir şekilde kontrol altına alınarak büyümeden söndürüldü.

Yangının meydana geldiği apartmanda mağdur olan komşular mahalleliye korku bir gece yaşatan olayın faili A.A’dan şikayetçi olduklarını belirtti. Emniyet güçleri tarafından gözaltına alınan olayın failinin uyuşturucu madde alıp almadığını belirlenmesi için hastaneye götürüldü.  

Yorumlar (0)