'Ödüllü polis' kilolarca eroin ile yakalandı

Konya’da yaklaşık olarak 25 kilogram eroin ile yakalanan polisin, Adana’da uyuşturucu yakaladığı için ödül alan C.A. olduğu anlaşıldı.

GÜNDEM 30.10.2021, 23:26 31.10.2021, 13:06
'Ödüllü polis' kilolarca eroin ile yakalandı

Aktarılan bilgiler doğrultusunda, söz konusu olay, dün gece saatlerinde Adana-Konya kara yolu üzerinde yaşandı. Narkotik ve istihbaratın ortak çalışmasında, uyuşturucu ticareti yapan kanalların ortaya çıkarılmasına yönelik olarak, Adana-Konya kara yolu üzerinde uygulama noktası oluşturuldu. 



24 kilo 600 gram eroin yakalandı

Emniyet güçlerinin uygulama gerçekleştirdiği esnada kontrol noktasına giriş yapan '07 MSP 74' plakalı otomobil durduruldu. Adana'da görev yapan polis memuru C.A.’nın idaresindeki araç, kimlik tespiti gerçekleştirildiği esnada uygulama noktasında görev yapmakta olan Y.N.’ye çarparak yaralanmasına neden oldu ve olay mahallinden kaçmaya başladı. Araç, Adana-Konya kara yolunun 60'ıncı kilometresinde bir diğer araca çarparak durdu. Sürücü C.A. ve yanında bulunan eşi N.A. yakalandı. Şüpheli şahıs, polis memurları S.Ş. ve Ö.C.'ye saldırarak yaraladı. Emniyet güçlerinin kontrollerinde 48 parçadan oluşan 24 kilo 600 gram eroin yakalandı. Şüpheliler adliyeye sevk edildi.



2019'da ödül almış

C.A.’ya 20 Mart 2019 tarihinde uyuşturucu hap sevkiyatı gerçekleştiren bir aracı meslek arkadaşı İ.Y. ile uzun uğraşlar neticesinde yakalamasından dolayı dönemin Adana Valisi tarafından 'Başarı Belgesi'yle ödüllendirildiği ortaya çıktı.

Yorumlar (0)