"O kadınlar benim malım" demişti... Hapsi isteniyor!

Belgesel çekiminde sarfettiği "Çantalar değil ama kullananlar benim malım" sözlerine ilişkin Ali Ağaoğlu hakkında 'hakaret' suçundan 2 yıl 4 aya kadar hapis talep edildi.

GÜNDEM 11.12.2019, 16:32
"O kadınlar benim malım" demişti... Hapsi isteniyor!

Eski CHP Milletvekili Tur Yıldız Biçer'in kadınları ve kendisini aşağılaması nedeniyle şikayetçi olduğu işadamı Ali Ağaoğlu hakkında savcılık, "Hakaret" suçundan 3 aydan 2 yıl 4 aya kadar hapis talebiyle iddianame düzenledi.

"Çantalar değil ama kullananlar benim malım"

CHP eski Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, BBC için hazırlanan belgesel çekiminde görüntüye giren kadın çantalarıyla ilgili "Çantalar değil ama kullananlar benim malım" diyen iş adamı Ali Ağaoğlu hakkında kadınlara hakaret ettiği gerekçesiyle suç duyurusu yapmıştı.

"O gelsin bekliyorum eve, o hanımefendiyi eve" demişti

Suç duyurusundan sonra gazetecilerin müşteki Biçer'in şikayette bulunması üzerine sorular sorması üzerine Ali Ağaoğlu'nun "O gelsin bekliyorum eve, o hanımefendiyi eve" şeklinde yanıt vererek müştekiyi aşağıladığı ve müştekinin şikayetçi olduğu kaydedildi.

2 yıl 4 aya kadar hapsi isteniyor!

Suçun uzlaşmaya tabi suçlardan olması sebebiyle dosyanın uzlaştırmacıya verildiği, ancak müzakerelerde uzlaşma sağlanamadığı belirtildi. Bu sebeple Ali Ağaoğlu hakkında "Hakaret" suçundan 3 aydan 2 yıl 4 aya kadar hapis talebiyle iddianame düzenlendi.

Ali Ağaoğlu, iddianame kabul edilirse ilerleyen günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

Yorumlar (0)