Nusret yeni açtığı şubesinde İngiliz sosyetesini sıraya soktu

Ünü Türkiye’nin sınırlarını çoktan aşan restoran zinciri sahibi Nusret Gökçe, son şubesini Londra’da açtı. Günlerdir açılışı heyecanla beklenen mekanın ilk misafirleri İngiliz sosyetesi oldu. Restorana girmek isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu.

GÜNDEM 26.09.2021, 15:57 26.09.2021, 16:25
Nusret yeni açtığı şubesinde İngiliz sosyetesini sıraya soktu

 Tüm dünyada tanınan ve yüzlerce ünlü hayranı olan işletmeci Nusret Gökçe yatırımlarını sürdürüyor. Son olarak İngiltere'nin başkenti Londra'da son şubesini açan Gökçe’nin, mekanına daha ilk günden gösterilen ilgiden dolayı oldukça memnun olduğu görülüyor.

 Türkiye başta olmak üzere Yunanistan, İspanya, Dubai ve Amerika’da onlarca restoranı olan ünlü gurmenin yeni şubesinde de özellikle İngiliz ve Arap sosyetesinin gözdesi olması bekleniyor.  

Tam bir dünya markası

Mesleğe ilk başladığı kasapta çıraklık yaptığı günlerden bugüne çok çalışarak tarihi bir başarıyı yakalayan Nusret, önce Türkiye'nin dünyaca ünlü markalarından biri oldu. Daha sonra tüm dünyada tanınmasını sağlayan ‘Salt Bae’ (Tuzlama) hareketiyle yeni bir akım yarattı. Renkli kişiliğiyle sosyal medyada reytingi her gün katlanan Nusret’i bugün itibariyle 38,5 milyon kişi takip ediyor.

Hamburger yemek yürek ister

Londra'da açılan yeni restorandaki fiyatlara ilişkin paylaşımlar da restoranın müdavimleri tarafından yapılmaya başlandı.  Nusret'in spesiyalitelerinden biri olan ‘Golden Burger’in fiyatının 100 sterlin (1200 TL) olduğu dikkatlerden kaçmadı. Ayrıca çayların da ikram olduğu görüldü.

Yorumlar (0)