Nevşin Mengü kulis bilgisini paylaştı: İYİ Parti'nin Cumhurbaşkanı adayı...

Siyaset gündemi Meral Akşener'in son açıklamaları sonrası iyice karıştı. Peşinden ise Ersan Şen'in katıldığı yayında adaylık teklifi gelirse Cumhurbaşkanı adayı olabileceğini söylemesinin ardından sosyal medya da bir hayli hareketli. Taraflarda yaşanan gelişmelere ve İYİ Parti'nin kamuoyuna duyuracak olduğu Cumhurbaşkanı adayına ilişkin Nevşin Mengü'den dikkat çeken bir kulis bilgisi geldi.

GÜNDEM 06.03.2023, 12:25
Nevşin Mengü kulis bilgisini paylaştı: İYİ Parti'nin Cumhurbaşkanı adayı...

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in Altılı Masa toplantısı sonrasında yapmış olduğu paylaşımlar ve Cumhurbaşkanı adayı çıkış gündemin en fazla konuşulan konularından olmuştu. Siyasetin gündemini karıştıran gelişmeler meydana gelirken gözler ise yapılacak olan toplantılarda. İYİ Parti kanadında farklı isimlerin konuşulduğu gündem olsa da gazeteci Nevşin Mengü konuyla ilgili dikkat çeken bir kulis bilgisi paylaştı.

"Ersan Şen" adı gündem olmuştu

Hukukçu Prof. Dr. Ersan Şen'in katılmış olduğu bir TV yayınında adaylığını açıklamasının üzerinden İYİ Parti kanadından da istişare maksatlı olumlu yanıt gecikmemişti. Şen, yayında reklama rasının ardından partiden bir telefon geldiğini ve Akşener'in kendisiyle görüşmek istediğini söylemişti. Akşener ile telefonda görüşme yapan Şen, İYİ Parti liderinin kendisine "Adaylık konusunda ciddi misiniz?" sorusunu sorduğunu söylemişti ve "Evet" yanıtını alınca görüşme için çağırdığı bilgisini paylaşmıştı.

Nevşin Mengü'den paylaşım

Gazeteci Nevşin Mengü ise sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım gerçekleştirerek, "İYİ parti, bugün beşli masa öncesinde toplanacak. Akşener'in masaya geri dönmesi çok olası değil. Büyük bir olasılıkla İYİ Parti, alternatif bir Cumhurbaşkanı adayını önerecek. Bu isim de Ersan Şen olmayacak. Daha gençlere sıcak gelecek teknokrat isimler masada şu anda." şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)