Nargile içilen yerler ve eğlence mekanları bir süre daha kapalı

Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle videokonferans yöntemiyle buluştu. Erdoğan "Tütüne Hayır Günü" dolayısıyla yaptığı konuşmada eğlence yerleri ve nargile içilen yerlerin bir süre daha kapalı kalacağını ifade etti.

GÜNDEM 31.05.2020, 19:40 31.05.2020, 21:11
Nargile içilen yerler ve eğlence mekanları bir süre daha kapalı

Erdoğan "31 Mayıs Dünya Tütüne Hayır Günü" sebebiyle gençlerle buluşma gerçekleştirdi. Video konferans yöntemiyle yapılan görüşmede Erdoğan sigara endüstrisiyle olan mücadelenin devam edeceğini duyurdu.

Erdoğan salgın sebebiyle alınan tedbirler doğrultusunda nargile içilen yerlerin ve eğlence mekanlarının bir süre daha kapalı olacağını kaydetti.

"400 bin cana mal olan virüse karşı hata yapamayız"

Erdoğan konuya ilişkin yaptığı açıklamada, eğlence yerleri nargile içilen yerlerin kapalı kalmaya devam edeceğini vurgulayarak 400 bin kişinin dünya genelinde can kaybına neden olduğu virüse karşı yürüttüğümüz mücadelede hata yapma şansının bulunmadığını kaydetti.

Ne olmuştu?

Koronavirüs salgını ve ülkemizde alınan önlemler dahilinde uzun bir süredir kapalı olan işletmelerin kademeli olarak bir kısmı açılmıştı. 1 Haziran itibarıyla ise şehirler arası seyahat yasağının komple kaldırılacağı duyurulmuştu. 

65 yaş için alınan önlemler ve sokağa çıkma kısıtlamasıyla birlikte 18 yaş altının kısıtlaması kararı ise devam ediyor.

Yorumlar (0)