Nadir Salifov Antalya'da öldürüldü!

Azerî çete lideri Nadir Salifov, Antalya'da uğradığı silahlı saldırıda öldü. Katil zanlısı yakalandı.

GÜNDEM 20.08.2020, 09:17
Nadir Salifov Antalya'da öldürüldü!

Ünlü Azerî suç örgütü elebaşı Nadir Salifov, Antalya'da karşılıklı yemek yediği kişinin silahla vurması sonucu hayatını kaybetti.

Mafya filmi gibi

Alınan bilgilere göre, "Lotu Quli" lakaplı Azerî çete lideri Nadir Salifov, Antalya'nın Serik ilçesinde bir otelin restoranında, kimliği açıklanmayan bir kişi ile birlikte bir süre karşılıklı sakin bir şekilde yemek yediler. Sonra ne olduğu anlaşılamadan Azerî çete lideri Nadir Salifov'un başına silah doğrultan şahıs, tetiği çekerek ünlü suç örgütü elebaşını yemek masasında kafasından vurdu.

Azerî çete lideri Nadir Salifov'u öldüren şahıs sakin bir vaziyette olay yerinden uzaklaşırken görgü tanıkları cinayeti 155 Polis hattına ihbar etti.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibiyle bir ambulans sevk edildi.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibi sedyeye aldıkları çete liderini ambulansla hastaneye götürdü. "Lotu Quli" lakaplı Azerî çete lideri Nadir Salifov, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Olay yerinden uzaklaşan katil zanlısının yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Katil zanlısı, Antalya-Denizli kara yolunda uygulama yapan polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

"Lotu Quli" lakaplı Azerî çete lideri Nadir Salifov, Azerbaycan'da hapis yattıktan sonra Türkiye'ye gelmiş ve 2018 senesinde yakalanarak sınır dışı edilmişti. Üzerinde hâlâ sınırdışı kararı bulunan Azerî çete lideri Nadir Salifov'un yasa dışı yollardan tekrar Türkiye'ye geldiği düşünülüyor.

Yorumlar (0)