Murat Kurum'dan kritik deprem açıklaması...

Türkiye’nin birden fazla kesimini ve Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen 7,4 büyüklüğündeki deprem ile ilgili açıklama yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Herkese geçmiş olsun. Şu an bütün tedbirlerimizi alıyoruz. Ekiplerimizi bölgeye yolladık." dedi.

GÜNDEM 06.02.2023, 06:53 06.02.2023, 15:31
Murat Kurum'dan kritik deprem açıklaması...

Kahramanmaraş’ta 7,4 şiddetindeki deprem sonrasında arama ve kurtarma çalışmaları hız kesmeden başladı. Çevre kentlerden de hissedilen deprem ile ilgili açıklamada bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, bütün önlemlerin alındığını ve ekiplerin bölgeye yollandığını ifade etti. Öte yandan Kurum, Gaziantep’e gideceklerinin altını çizdi.

“AFAD ile değerlendirme sağlayacağız”

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Kahramanmaraş’ın ilçesi Pazarcık merkezli meydana gelen ve birden fazla kentte de etkisini hissettiren deprem sebebiyle ülkemize, milletimize geçmiş olsun. Devletimiz bölgelerde gereken önlemleri sağlıyor. Ekiplerimizi bölgeye sevk ettik. AFAD'da değerlendirmemizi gerçekleştirdikten sonra bizler de Gaziantep'e gideceğiz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)