Murat Kurum, Antalya’da afetzedelerle buluştu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Antalya’da süren orman yangınında zarar gören Demirciler mahallesini ziyaret etti ve afetzedelerle buluştu.

GÜNDEM 07.01.2022, 19:59 09.01.2022, 09:27
Murat Kurum, Antalya’da afetzedelerle buluştu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Muğla ve Antalya’daki orman yangınlarında zarar gören yaklaşık olarak 750 ahır ve 1350 konut için inşaat çalışmalarına başlanıldığını ve 2-3 ay içerisinde evleri etaplar halinde bitireceklerini kaydetti.

Kurum, Antalya’da günlerce devam eden orman yangınında zarar gören Demirciler ve Kalemler mahallerine ziyarette bulundu. Vatandaşlarla bir araya gelip onların görüşlerini dinleyen Kurum, yapılan çalışmaları inceledi.

Demirciler Mahallesi’nde meydana gelen yangında yaşamını yitiren Zeynep Arslan’ın TOKİ’yle tekrar yapılan konutunu gezen Kurum, ardından ise gazetecilere yapılan çalışmalara dair bilgi paylaştı.

“Bütün mahallelerde inşaat başladı”

Bakan kurum Antalya’da vatandaşların gıda ve barınma ihtiyaçlarının giderildiğini ve sonrasında 50 bin TL değerinde eşya ve kira yardımı yapıldığını hatırlatarak altyapı için de 182 milyon TL’lik yatırım gerçekleştirildiğini kaydetti.

Yorumlar (0)