Murat Karayılan'dan AK Parti ve MHP'ye övgü!!!

Bölücü terör örgütü PKK'nın büyükbaşlarından Murat Karayılan, İsrail'in önde gelen gazetelerinden biri olan Jerusalem Post gazetesine verdiği demeçte, AK Parti-MHP ittifakına şiddetle karşı olduklarını belirtti. PKK'nın Cumhur İttifakı'na öfkesini ve tepkilerini hem AK Parti hem de MHP "övgü" olarak kabul ediyor.

GÜNDEM 27.11.2020, 11:18
Murat Karayılan'dan AK Parti ve MHP'ye övgü!!!

İsrail basınının önemli gazetelerinden biri olan Jerusalem Post gazetesi, PKK terör örgütünün elebaşlarından terörist Murat Karayılan ile mülakat yaptı.

Terörist Murat Karayılan'a haberde güzellemeler yapan Jerusalem Post gazetesi, terör örgütü PKK'nın elebaşı Kurat Karayılan'la ilgili olarak, "Türkiye'ye karşı barışçıl mücadele çağrısında bulundu" ifadelerini kullandı.

Jerusalem Post gazetesine, "Problemlerimizi barışçıl yöntemlerle çözme konusunda ısrarcıyız" diyen ve Ankara nazarında işaretli biri olduğunu belirten terörist Murat Karayılan, özellikle Türk SİHA'larının (Silahlı İnsansız Hava Aracı) son aylarda PKK mensuplarına yönelik etkili ve ağır operasyonlar düzenlediğini ifade etti.

Şimdi CHP ile daha mı yakınsınız?

Jerusalem Post gazetesi ayrıca terörist Murat Karayılan'a, "Mustafa Kemal Atatürk'ün ideal ve hedeflerine karşısınız. Buna rağmen Atatürk vizyonuna yakın olan CHP gibi partilere daha mı yakınsınız?" şeklinde çarpıcı bir soru yöneltti.

"AK Parti ile MHP ittifakına şiddetle karşıyız" hatırlatmasında bulunan terör örgütü elebaşısı Murat Karayılan, CHP'nin Kürt meselesinde AK Parti'yle neredeyse aynı fikirde olduğunu belirtti ve "ancak" diyerek ekledi:

"AK Parti ve MHP'nin oluşturduğu Cumhur İttifakı'na karşı çıktıkları için CHP ile hemfikiriz. Ayrıca başka konularda da CHP'yle hemfikiriz."

Yorumlar (0)