Munzur'dan acı haber: Bir cansız beden daha bulundu

Tunceli’nin ilçesi Ovacık’ta otomobille düştükleri Munzur Çayı'nda uzun süredir aranan 3 kişiden Baran Aslantaş’ın cansız bedenine 6 Mayıs günü ulaşılmıştı. Diğer 2 kişi için arama çalışmaları devam ederken bir kişinin daha cansız bedeni bulundu. Cenazenin, Mehmetcan Demiral'a ait olduğu tespit edildi.

GÜNDEM 09.05.2023, 11:11 09.05.2023, 11:18
Munzur'dan acı haber: Bir cansız beden daha bulundu

Diyarbakır'dan Tunceli'ye giden, Baran Aslantaş'ın idaresinde olan araç 21 Nisan günü Tunceli-Ovacık kara yolu Yoncalı köyü konumunda Munzur Çayı'na düşmesinin ardından sürücü Aslantaş'ın dışında otomobilde bulunan 21 yaşındaki Azad Demiral ve 22 yaşındaki Mehmet Can Demiral suda kaybolmuştu.

6 Mayıs’ta ilk cansız beden bulunmuştu

Edinilen bilgilere göre ekipler, 3 gencin bulunması adına bölgede gerçekleştirilen çalışmalar esnasında 6 Mayıs günü sürücü Baran Aslantaş'ın cenazesine ulaşılmıştı.

Munzur Çayı'nda kaybolan 21 yaşındaki Azad Demiral ve 22 yaşındaki Mehmet Can Demiral'ın arama faaliyetleri sabah saatlerinde tekrar başlandı.

Vali Mehmet Ali Özkan'ın idaresinde İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar çerçevesinde ekipler, Munzur Vadisi Milli Parkı Venk Köprüsü konumunda bir cansız bedene daha erişildi.

Kimliği belirlendi

İhbarın üzerine olay yerinde AFAD, jandarma ve sağlık ekipleri gönderildi. Bota geçen ekipler Munzur Çayı’ndaki cansız bedeni olduğu yerden çıkararak kıyıya taşıdı.

Sağlık ekipleri tarafından ambulansa götürülen cansız beden, kimlik tespiti için Tunceli Devlet Hastanesi morguna sevk edildi. Edinilen bilgilere göre, cenazenin, Mehmetcan Demiral'a ait olduğu tespit edildi.

Yorumlar (0)