Muharrem İnce stüdyoyu terk etti, kanaldan açıklama geldi!

Muharrem İnce'nin dün akşam Haber Global'de konuk olarak katıldığı bir programı terk etmesi üzerine kanaldan açıklama geldi. Kanal tarafından yapılan açıklamada, Muharrem İnce'ye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasına bağlanılacağının önceden söylendiği bildirildi. 

GÜNDEM 30.05.2020, 12:57 30.05.2020, 22:38
Muharrem İnce stüdyoyu terk etti, kanaldan açıklama geldi!

Muharrem İnce, Haber Global'de Senem Toluay Ilgaz tarafından sunulan "Neden" programına konuk olarak katıldı. 

Program esnasında İnce'nin konuşması kesilerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Fetih kutlamaları kapsamında yaptığı konuşmaya bağlanıldı. 

Bunun üzerine İnce, sinirlenerek, şunları söyledi:

İnce, bu sözlerinin ardından stüdyodan ayrıldı. Bunun üzerine Haber Global'den konuya ilişkin açıklama geldi.

"Kendisine önceden haber verildi"

Kanal tarafından yapılan açıklamada, Muharrem İnce'ye yayından önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Fetih kutlamaları dolayısıyla yapacağı konuşmaya bağlanılacağının söylendiği bildirildi. Bunun üzerine İnce'nin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasına bağlanılması halinde kendilerini eleştireceğini söylediği kaydedildi. 

"Tepkisini sözlü olarak belli etmek yerine canlı yayını terk etti"

Açıklamada, İnce'ye bu eleştirisinin saygıyla karşılanacağının ifade edildiği fakat kendisinin, Erdoğan'ın konuşmasının ardından stüdyoya dönüldüğü esnada sözlü olarak tepkisini belli etmek yerine canlı yayından ayrıldığı bildirildi. 

Böyle bir olayın gerçekleşmesinin arzu edilmediği belirtilen açıklamada, İnce'ye canlı yayına katıldığı için teşekkür edildi.

Yorumlar (0)