Muğla’da gözü dönmüş adam, eski eşini ve 2 çocuğunu rehin aldı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, eski eşi ve iki çocuğunu kaldıkları evde rehin alan Soner K., polis ekiplerinin başarılı operasyonuyla yakalandı. 

GÜNDEM 01.06.2022, 13:37 02.06.2022, 09:32
Muğla’da gözü dönmüş adam, eski eşini ve 2 çocuğunu rehin aldı

Edinilen bilgiye göre, eski eşi C.N.’nin Çırkan Mahallesi’nde bulunan evine gelen Soner K., cebindeki bıçağıyla eşinin işten dönmesini bekledi. Soner K.’nın evine geldiğinden habersiz bir şekilde bahçe kapısından içeri giren C.N., eski eşini görünce tedirgin oldu. C.N.’yi alıkoyarak bir süre saldıran Soner K.’ya mahalle sakinleri müdahale etti. Mahalleliler sayesinde Soner K.’nın elinden kurtulmayı başaran C.N. kaçmaya başladı. Uzun süreli kovalamacanın ardından Soner K. bir kez daha eski eşini yakalayarak bıçak zoruyla eve götürdü. 

Polis ekiplerinin ikna çabaları sonuç vermedi

Eski eşi ve 2 çocuğunu evde rehin alan gözü dönmüş adam, C.N.’yi uzun süre darp etti. Bölgedeki vatandaşların durumu ihbar etmesi üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. C.N.’nin başına defalarca kez bıçağın sapıyla vuran Soner K., kendisine tehditler savurdu. Bölgeye gelen polis ekiplerinin ikna çabalarına rağmen eski eşini ve çocuklarını bırakmayan Soner K., evden çıkmayacaklarını belirtti. 

Polis ekipleri arka camdan girerek zanlıyı etkisiz hale getirdi

İkna çabalarının sonuç vermemesi üzerine harekete geçen polis ekipleri, arka camdan eve giriş yaparak Soner K.’yı etkisiz hale getirdi. C.N. ve 2 çocuğunu kurtaran ekipler, zanlıyı ise gözaltına alarak emniyete götürdü. Sağlık ekipleri, C.N. ve 2 çocuğuna ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Anneleriyle birlikte ambulansa bindirilen çocuklar, kontrol amaçlı hastaneye götürüldü. C.N.’nin sırtında ve başında yaralar olduğu öğrenildi. 

Eski eşinin yaşadığı evi üzerine almak istiyordu

Olayın ardından açıklamalarda bulunan mahalle sakinleri, Soner K.’nın C.N’yi boşadıktan sonra başka bir kadınla evlendiğini, eski eşinin kaldığı evi de kendi üzerine almak için C.N.’ye uzun süredir baskı yaptığını dile getirdiler. Soner K.’nın haftalardır mahallede huzursuzluk çıkardığını dile getiren vatandaşlar, saldırganın yakalanması sebebiyle çok mutlu olduklarını dile getirerek polis ekiplerine teşekkür ettiler. 

Yorumlar (0)