Muğla'da vahşet! Dükkana gelen 3 kişilik grup, esnafı öldürdü

Muğla’da esnaflık yapan Erhan Okur, dükkanına gelen 3 kişilik grupla tartışma yaşayınca bıçaklanarak hayatını kaybetti. 

GÜNDEM 15.07.2022, 13:32 16.07.2022, 12:09
Muğla'da vahşet! Dükkana gelen 3 kişilik grup, esnafı öldürdü

Edinilen bilgiye göre olay, sabaha karşı saat 04.00 sıralarında Datça ilçesinde meydana geldi. Kayınbiraderi Mustafa Geremeli ile dükkânda oturan 41 yaşındaki Erhan Okur, bir süre sonra içeriye giren 3 kişilik grupla sözlü tartışmaya başladı. Çıkan tartışmaya Mustafa Geremeli de dâhil olunca gerginlik daha da arttı. 

Bıçaklı saldırıya uğradılar

Sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. 3 kişilik grup, dükkân sahibi Erhan Okur’u olay yerinde defalarca kez bıçakladı. Mustafa Geremeli de birçok kez bıçak darbesine maruz kaldı. Olayın ardından panik yaşayan zanlılar, kaçarak bölgeden uzaklaşmaya çalıştı. Çığlıklar üzerine dükkâna gelen bölge halkı, Erhan Okur ve Mustafa Geremeli’yi yerde kanlar içinde yatarken buldu. 

Erhan Okur hayatını kaybetti, kayınbiraderi ağır yaralı

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk incelemede, Erhan Okur’un olay yerinde yaşamını yitirdiğini tespit edildi. Mustafa Geremeli ise ağır yaralı olarak Marmaris Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 

Zanlılar kısa sürede yakalandı

Olayın ardından bölgeden uzaklaşmaya çalışan 3 kişilik grup ise kısa sürede polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan zanlılar, ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Öte yandan Erhan Okur’un cansız bedeninin otopsiye alındığı açıklandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

Yorumlar (0)