Mucize kurtuluş saniye saniye kamerada: Yürürken üzerine yıldırım düştü

Endonezya’da bir firmada, güvenlik görevlisi olarak çalışan 35 yaşındaki bir adamın, şemsiyeyle yağmurlu havada yürüdüğü esnada üzerine yıldırım düştü ve o anlar kameraya yansıdı. 35 yaşındaki adamın, yaşanan olaydan sağ olarak kurtulduğu açıklandı.  

GÜNDEM 27.12.2021, 11:50
Mucize kurtuluş saniye saniye kamerada: Yürürken üzerine yıldırım düştü

Endonezya’nın başkenti Jakarta’daki Cilincing bölgesindeki bir firmada güvenlik personeli olarak çalışan 35 yaşındaki A. Rosyid’in, firmanın yükleme bölgesinde şemsiyeyle yürüdüğü esnada üzerine yıldırım düştü. 

Üzerine yıldırım düşen şahıs, sağ kurtuldu

Yıldırımın çarpması neticesinde yere yığılan ve bir süre yerde hareketsiz kalan Rosyid’in yerde kaldığını gören çalışma arkadaşları hemen Rosyid’in yardımına koştu. Koja'da bulunan Harbour Hastanesi'ne sevk edilen Rosyid’in, hastanede 4 gün boyunca tedavi gördüğü ve sağlık durumunun gayet iyi olduğu açıklandı. Yıldırım çarpması neticesinde Rosyid’in ellerinde yanıklar yaşandığı aktarıldı.

“Telsiz sebebiyle çarpmış olabilir”

Yerel basına konuyla ilgili açıklama yapan Cilincing Polis Şefi Kompol R Manurung, yaşananları doğrulayarak, 20 Aralık’ta yaşanan olayın yerel saatle 18.05 sıralarında meydana geldiğini bildirdi. 

Cilincing Polis İstihbarat Birimi Şefi Wiyono ise yaptığı açıklamada, olay esnasında Rosyid’in, elinde bir telsiz tuttuğunu ve yıldırımın bu sebeple iddia etti.

Yorumlar (0)