MSB: YPG'li teröristler yine sivilleri hedef aldı

Milli Savunma Bakanlığından (MSB) yapılan açıklamada, "Eli kanlı PKK/YPG’li teröristler bir kez daha sivilleri hedef aldı. Katillerin Tel Abyad şehir merkezinde saat 12:15’te düzenledikleri bombalı araç saldırısında ölen ve yaralanan olmadı. Saldırıyı gerçekleştiren terörist sağ yakalandı. Teröristlerle mücadelemiz devam edecek." ifadeleri kullanıldı.

GÜNDEM 05.11.2019, 14:43 05.11.2019, 15:39
MSB: YPG'li teröristler yine sivilleri hedef aldı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Tel Abyad'da saat 12:15'te terör örgütü PKK/YPG'nin sivilleri hedef alarak gerçekleştirdiği bombalı saldırıya ilişkin Twitter'dan açıklamada bulundu.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, "Eli kanlı PKK/YPG’li teröristler bir kez daha sivilleri hedef aldı. Katillerin Tel Abyad şehir merkezinde saat 12:15’te düzenledikleri bombalı araç saldırısında ölen ve yaralanan olmadı. Saldırıyı gerçekleştiren terörist sağ yakalandı. Teröristlerle mücadelemiz devam edecek." ifadeleri kullanıldı.

Ne olmuştu?

Suriye'nin Tel Abyad kasabasında bomba yüklü bir araç patlamıştı. Patlama sonucu 3 kişi yaralanmış, yaralılar hastanede tedavi altına alınmıştı. Sivillerin yaşadığı mahallede yaşanan patlama, maddi hasara da neden olmuştu.


 

Yorumlar (0)