MSB paylaştı: Can kardeşlerimizin yanındayız!

MSB (Milli Savunma Bakanlığı), kardeş ülke Azerbaycan'a verilen desteği göstermek için yeni bir paylaşım yaptı. Söz konusu paylaşımda, "Can kardeşlerimizin yanındayız" denilerek, birlik ve beraberlik mesajı verildi. 

GÜNDEM 28.09.2020, 12:46 28.09.2020, 13:05
MSB paylaştı: Can kardeşlerimizin yanındayız!

Ermenistan ordusu, dün sabah sivillere yönelik acımasızca bir saldırı düzenlemiş, yerleşim yerlerini top, silah ve havanlarla hedef almıştı.

Bunun üzerine sivilleri ve toprak bütünlüğünü korumak isteyen Azerbaycan, karşı operasyon düzenlemiş ve işgal altında olan bazı köyleri Türkiye'nin desteğiyle kurtarmıştı. 

Azerbaycan'a verilen desteği göstermek için MSB'nin (Milli Savunma Bakanlığı) Twitter hesabı üzerinden bir video paylaşıldı. 

Söz konusu paylaşımda, "Can kardeşlerimizin yanındayız" denilerek, birlik ve beraberlik mesajı verildi. 

Kardeş ülke Azerbaycan ile Türkiye bayraklarının bulunduğu paylaşımda, ortak yürütülen "TurAz Kartalı Tatbikatı"ndan görüntülere yer verildi. 

SİHA'lar Azerbaycan'ın emrinde

Ermenistan'ın yerleşim yerlerine saldırması üzerine sivil kayıp yaşayan Azerbaycan, Türkiye'nin desteğiyle mücadelesine devam ediyor.

Azerbaycan güçleri, "Bayraktar-TB2 SİHA"larını (silahlı insansız hava aracı) Ermenistan'a gereken karşılığı vermek için havalandırdı. 

Kardeş ülke Azerbaycan, işgal etmekten başka bir şey bilmeyen Ermenileri "Bayraktar-TB2 SİHA"ları ile sıkıştırmayı başardı.

Yorumlar (0)