MSB: Harekât için tüm hazırlıklar tamamlandı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yapılan açıklamada, "TSK vatanımızın bütünlüğüne, devletin bekasına yönelik tehditlere karşı mücadeleye hazırdır. TSK, sınırlarımızda terör koridoru oluşturulmasına asla müsamaha göstermeyecektir. Harekât için tüm hazırlıklar tamamlanmıştır." ifadeleri kullanıldı.

GÜNDEM 08.10.2019, 09:19
MSB: Harekât için tüm hazırlıklar tamamlandı

Milli Savunma Bakanlığından (MSB) yapılan açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) vatanın bütünlüğü, devletin bekasına yönelik tehdit ve tehlike oluşturan terör örgütlerine karşı milletin sevgisi, güveni ve duasından aldığı güçle, "Ölürsem şehit, kalırsam gazi" anlayışıyla mücadeleye hazır olduğu ifade edildi.

Bakanlığın Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "TSK vatanımızın bütünlüğüne, devletimizin bekasına, 82 milyon vatandaşımızın huzur/güvenliğine yönelik tehdit/tehlike oluşturan tüm terör örgütlerine karşı asil milletimizin sevgisi, güveni ve duasından aldığı güçle ve 'Ölürsem şehit, kalırsam gazi' anlayışıyla mücadeleye hazırdır." ifadeleri kullanıldı.

"Terör koridoru oluşturulmasına müsamaha gösterilmeyecek"

Öte yandan bakanlık tarafından yapılan diğer bir paylaşımda, "Milli Savunma Bakanlığınca (MSB), "Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) sınırlarımızda terör koridoru oluşturulmasına asla müsamaha göstermeyecektir. Harekât için tüm hazırlıklar tamamlanmıştır. Bölgemizin istikrar ve huzuruna katkı sağlayarak Suriyelilerin güvenli bir yaşama kavuşabilmesi için güvenli bölge/barış koridoru kurulması zaruridir." ifadelerine yer verildi.

Yorumlar (0)