MSB duyurdu: Taciz ateşi açan 2 terörist etkisiz hale getirildi

Suriye’nin kuzey bölgesinde taciz ateşinde bulunan 2 YPG/PKK’lı terörist, güvenlik güçleri tarafından etkisiz hale getirildi.

GÜNDEM 11.11.2022, 10:55 11.11.2022, 18:13
MSB duyurdu: Taciz ateşi açan 2 terörist etkisiz hale getirildi

Sınır ötesi operasyonlarına hız kesmeden ara veren kahraman Mehmetçik, PKK/YPG'li teröristlerden bölgeleri arındırmaya devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı, 2 YPG/PKK’lı teröristin Suriye’de etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Başarılı operasyonlar hız kesmeden devam ediyor

Terör yapılanmalarını köşeye sıkıştırmak ve bölgelerde huzur sağlamak için çalışmalarını sürdüren güvenlik kuvvetleri, her geçen gün yeni operasyonlara imza atıyor. Suriye'nin kuzeyinde yer alan Barış Pınarı bölgesine teröristler tarafından taciz ateşi açıldı. Bu duruma karşılık veren ve çatışmaya giren askerler, 2 PKK/YPG'li teröristi öldürdü.

“Karşılıksız bırakılmıyor”

Konu ile ilgili açıklama, Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapıldı. MSB’nin sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirilen açıklamada, "Teröristler tarafından yapılan taciz atışları karşılıksız bırakılmıyor. Suriye’nin kuzeyinde yer alan Barış Pınarı alanında güvenliğe ve huzura zarar vermek üzere taciz ateşinde bulunan 2 YPG/PKK’lı terörist, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin cevap vermesiyle etkisiz duruma getirildi" denildi.

Yorumlar (0)