MSB'de sabahın ilk ışıklarına kadar toplantı

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, TSK komuta kademesi ve MİT Başkanı Hakan Fidan'ın katılımıyla sabahın ilk ışıklarına kadar süren toplantıda, Barış Pınarı Harekâtı değerlendirildi, anlık bilgiler kapsamında talimatlar verildi.

GÜNDEM 14.10.2019, 12:25
MSB'de sabahın ilk ışıklarına kadar toplantı

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) komuta kademesi ve Millî İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı Hakan Fidan, dün gece Millî Savunma Bakanlığında (MSB) gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldi.

Sabahın ilk ışıklarına kadar süren toplantıda Barış Pınarı Harekâtı'ndaki son durum ve bölgedeki gelişmeler masaya yatırıldı.

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) komuta kademesi ve Millî İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı Hakan Fidan ile sabahın ilk ışıklarına kadar yaptıkları toplantıda Barış Pınarı Harekâtı'nda gelinen son durumu ve bölgedeki gelişmeleri değerlendirdi, anlık bilgiler kapsamında talimatlar verdi. 

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Fırat'ın doğusundaki teröristlere yönelik icra edilen Barış Pınarı Harekâtı planlandığı şekilde başarıyla devam ederken Hulusi Akar ve Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) komuta kademesinin de harekâtın sevk ve idaresine yönelik yoğun mesaisi devam ediyor.

Sahadan gelen son görüntüler detaylı incelendi

Barış Pınarı Harekâtı'nı anbean takip eden Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar ve komutanlar dün gece de önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Millî Savunma Bakanlığında (MSB) sabahın ilk ışıklarına kadar devam eden toplantıya Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kuvvet Komutanları ve Millî İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı Hakan Fidan da katıldı. 

Kuvvet Komutanlıklarının Harekât Merkezleri ve bölgedeki birliklerin komutanları ile video konferans yöntemiyle görüşülen toplantıda, sahadan gelen son görüntüler de detaylı olarak masaya yatırıldı.

Gelen anlık bilgiler kapsamında değerlendirmeler yapılırken harekâtın emniyetle devamı için Amerikalı ve Rus muhataplarla her kademede karşılıklı bilgi alışverişi de yapıldı.

Yorumlar (0)