MSB açıkladı: Hendeklere gömüyoruz

Millî Savunma Bakanlığı tarafından, Zeytin Dalı, Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı çevrelerine taciz ateşi gerçekleştiren 12 PKK/YPG’li teröristi etkisiz duruma getirdiklerini açıkladı.

GÜNDEM 09.05.2022, 10:58 09.05.2022, 14:18
MSB açıkladı: Hendeklere gömüyoruz

Daha öncesinde de terörist yapılanması tarafından devamlı olarak taciz ateşi açılan bölgelerden olan Zeytin Dalı, Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı alanlarında huzuru sağlayabilmek adına operasyonlar devam ediyor. Gerçekleştirilen bu saldırılara karşılık olarak Millî Savunma Bakanlığı, gerçekleşen taciz ateşine verilen cevaba dair açıklama yaptı.

“Başarılı komandolarımız müdahaleye devam ediyor”

Millî Savunma Bakanlığı tarafından kamusal sosyal medya hesabı üzerinden yayınlanan paylaşımda, "Şu anda Suriye'nin kuzeyinden bizlere karşı taciz ateşi ve saldırı teşebbüsünde bulunmaya çalışan teröristleri bulundukları çukurlara gömmeyi sürdürüyoruz! Zeytin Dalı, Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı harekâtlarının gerçekleştirildiği alanlara saldırıda bulunan eli kanlı 12 PKK/YPG'li terörist daha kudretli komandolarımızın gerçekleştirdiği başarılı müdahale ile etkisiz duruma getirildi." şeklinde ifade etti.

Yorumlar (0)