MSB açıkladı: 18 PKK’lı terörist öldürüldü

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Fırat Kalkanı, Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerinde gerçekleştirilen son operasyonlarda toplam 18 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiği duyuruldu. 

GÜNDEM 24.06.2022, 13:40 24.06.2022, 16:39
MSB açıkladı: 18 PKK’lı terörist öldürüldü

Suriye ve Irak’ın kuzeyinde terör örgütlerine nefes aldırmayan Türk Silahlı Kuvvetleri, bölgedeki başarılı operasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Edinilen bilgiye göre, bir süredir Fırat Kalkanı, Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerine saldırı hazırlığı içerisinde olan toplam 18 PKK/YPG’li terörist, başarılı operasyonla öldürüldü. 

Bakanlıktan açıklama geldi

Operasyonun ardından Milli Savunma Bakanlığı’ndan da bir açıklama yapılarak, bölgedeki terörle mücadele çalışmalarına kararlılıkla devam edildiği vurgulandı. Bakanlık konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Fırat Kalkanı, Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerine saldırı hazırlığında olan toplam 18 PKK/YPG’li terörist, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin kahraman personelleri tarafından gerçekleştirilen başarılı operasyon ile etkisiz hale getirilmiştir” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar (0)