MSB acı haberi duyurdu: Pençe-Kilit bölgesinde 4 şehit

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Pençe-Kilit operasyon bölgesinde devam eden çatışmalarda 4 Mehmetçik’in şehit düştüğü duyuruldu. 

GÜNDEM 12.06.2022, 09:00 12.06.2022, 09:03
MSB acı haberi duyurdu: Pençe-Kilit bölgesinde 4 şehit

Çatışmaların sürdüğü Pençe-Kilit operasyon bölgesinden acı haber geldi. Bölgede, PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada 2 Mehmetçik’in şehit düştüğü, 2 Mehmetçik’in de yaralandığı belirtildi. Dün gece de Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarına yönelik saldırı girişimi sonucu 2 asker şehit oldu. 

Şehit düşen askerlerin isimleri belli oldu

Operasyon bölgesindeki çatışmalarda Piyade Uzman Çavuş Ömer Yıldırım ve Piyade Uzman Onbaşı Mehmet Ali Çap’ın şehit olduğu duyuruldu. 2 yaralı askerin tedavisi ise devam ediyor. Öte yandan dün gece de teröristler tarafından yola yerleştirilen patlayıcının ateşlenmesi sonucu 2 Mehmetçik’in şehit düştüğü duyuruldu. Saldırı sonucu Piyade Komando Sözleşmeli Er Fuat Özer ve Uzman Çavuş Gökhan Demir’in yaşamını yitirdiği açıklandı. Patlamada 2 asker de yaralanarak tedavi altına alındı. 

Milli Savunma Bakanlığı’ndan açıklama geldi

Konuyla ilgili Milli Savunma Bakanlığı da bir açıklama yayımlayarak, “Yaşamını yitiren kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine, aziz milletimize ve Türk Silahlı Kuvvetleri’ne sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Tedavi altında olan askerlerimize acil şifalar dileriz” denildi. 

Yorumlar (0)