MSB acı haberi duyurdu! 1 asker şehit düştü

Milli Savunma Bakanlığı, PKK’lı teröristler tarafından Pençe-Kilit Harekâtı bölgesine yapılan saldırı sonucu ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan P. Uzm. Çvş. Reşat Ergin’in şehit olduğunu duyurdu.

GÜNDEM 06.08.2022, 08:15 06.08.2022, 08:17
MSB acı haberi duyurdu! 1 asker şehit düştü

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinden yürek yakan haber geldi. Dün bölücü terör örgütü mensupları tarafından bir üs bölgesine yapılan saldırıda ağır yaralanan P. Uzm. Çvş. Reşat Ergin, kaldırıldığı hastanedeki tüm müdahalelere rağmen yaşama tutunamadı. Ergin’in şehit olmasının ardından Milli Savunma Bakanlığı bir açıklama paylaştı. 

Yürek yakan gelişmeyi MSB açıkladı

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde bulunan bir üs bölgemize dün PKK terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşi sebebiyle yaralanarak hastaneye kaldırılan P. Uzm. Çvş. Reşat Ergin, doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirerek şehit olmuştur. Hepimizi derinden yaralayan bu acı olayda yaşamını yitiren kahraman şehidimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Kederli ailesinin, asil milletimizin ve Türk Silahlı Kuvvetleri’mizin başı sağ olsun” ifadeleri kullanıldı. 

Bakan Akar’dan başsağlığı mesajı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ise paylaştığı mesajda, “Kahraman silah arkadaşımız, 5 Ağustos 2022 tarihinde şehit düşmüştür. Aziz şehidimize Milli Savunma Bakanlığı personelleri ve şahsım adına Allah’tan rahmet diliyoruz. Acılı ailesine ve aziz milletimize sabır ve başsağlığı dilerim” ifadelerine yer verdi. 

Yorumlar (0)