MSB acı haberi duyurdu: 1 asker şehit

Kuzey Irak'ta 10 Ağustos 2021'de PKK terör örgütü ile girilen silahlı çatışmada yaralanan ve GATA'da tedavi altına alınan Piyade Uzman Çavuş İsmail Şebelek, burada gerçekleştirilen tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak şehit düştü.

GÜNDEM 30.08.2021, 00:38
MSB acı haberi duyurdu: 1 asker şehit

Trabzon'a şehit ateşi düştü. 

10 Ağustos'tan bu yana tedavi altında olan Piyade Uzman Çavuş İsmail Şebelek, tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı. 

Şehidin naaşının bugün öğleden sonra Ankara Etimesgut Askeri Havalimanı'ndan defnedilmek üzere Trabzon'a uğurlanacağı ve 31 Ağustos 2021 Salı günü öğle namazının ardından memleketi olan Arsin ilçesindeki Merkez Ulu Camisi'nde kılınacak cenaze namazının akabinde ilçenin Fındıklı Mahallesi'nde bulunan aile mezarlığında son yolculuğuna uğurlanacağı belirtildi.

MSB'den açıklama

MSB (Milli Savunma Bakanlığı) tarafından gerçekleştirilen yazılı açıklamada, “Pençe-Kaplan Harekatı bölgesinde 10 Ağustos 2021 tarihinde roket saldırısı neticesinde yaralanan Piyade Uzman Çavuş İsmail Şebelek, tedavi gördüğü Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde gerçekleştirilen tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak, 29 Ağustos 2021 tarihinde şehit düşmüştür. Bizleri derin bir üzüntü ve acıya boğan bu olayda yaşamını yitiren aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, TSK ile asil milletimize sabır ve başsağlığı dileriz.” ifadelerine yer verildi. 

Yorumlar (0)