MSB: "ABD ile görüşmeler olumlu geçti"

Milli Savunma Bakanlığı, ABD’de gerçekleştirilen askeri heyetler arasındaki görüşmelerin yapıcı ve olumlu geçtiğini ifade ederken sonraki toplantının da Türkiye’de yapılacağını aktardı. 

GÜNDEM 17.11.2021, 10:28 17.11.2021, 15:57
MSB: "ABD ile görüşmeler olumlu geçti"

Milli Savunma Bakanlığı, ABD’de gerçekleştirilen görüşme hakkında açıklamalarda bulundu. Amerika Birleşik Devletleri Washington’da yapılan Türkiye ve ABD Savunma Bakanlıkları arasındaki toplantının “yapıcı ve olumlu” bir ortamda gerçekleştiğini aktaran Bakanlık, askeri heyetler arasında hem iki ülke arasındaki ilişkilerin hem de bölgesel ilişkiler ile savunma ve güvenlik konularının ele alındığını aktardı. 



“Yüksek Düzeyli Savunma Grup Toplantısı” 

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre toplantı, “Yüksek Düzeyli Savunma Grup Toplantısı” teması altında gerçekleştirildi. İki ülke arasında aynı konular hakkında yapılacak sonraki görüşmenin yakın bir tarihte ve Türkiye’de yapılması hakkında karara varıldığını ifade etti.  

Türkiye-ABD arasındaki toplantı istatistiklerine bakıldığında sonraki görüşmenin 2022 senesi başında gerçekleştirilmesi bekleniyor. 

Yorumlar (0)