MSB: 22 terörist etkisiz hale getirildi

MSB, Kuzey Irak'ta 10, Kuzey Suriye 12 olmak kaydıyla son iki günde toplam 22 PKK/YPG'li teröristin öldürüldüğünü bildirdi. Erdoğan'ın Konya programına iştirak eden Hulusi Akar, Pençe Kilit Operasyonu'ndan şehit haberlerinin gelmesinin akabinde programdan ayrılarak başkent Ankara'ya döndü. Akar'ın TSK komuta kademesi ile Kara Kuvvetleri Harekat Merkezi'nde toplantı yaptığı kaydedildi.

GÜNDEM 26.11.2022, 23:19 28.11.2022, 11:47
MSB: 22 terörist etkisiz hale getirildi

MSB'nin (Milli Savunma Bakanlığı) resmi sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirilen açıklamada, PKK/YPG terör örgütüne yönelik operasyonların hem Kuzey Suriye'de hem de Kuzey Irak'ta aralıksız bir şekilde devam ettiği kaydedildi.

Bahse konu açıklamada, "Kuzey Irak'ta 10, Kuzey Suriye'de 12 olmak üzere son iki günde toplam 22 terörist daha öldürüldü. Her nerede olurlarsa olsunlar tüm şehitlerimizin hesabını bu alçaklardan tek tek soruyoruz ve sormayı da sürdüreceğiz. Şehitlerimize rahmet ve saygıyla." ifadeleri kullanıldı.


Bakan Akar ve komuta kademesi toplantı yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Konya programına iştirak eden Milli Savunma Bakanı Akar, Pençe Kilit Operasyonu'ndan şehit haberlerinin gelmesinin akabinde programdan ayrılarak başkent Ankara'ya döndü.

Erdoğan'ın Konya'da yaptığı toplu açılışlar çerçevesinde ASELSAN Konya Silah Sistemleri Fabrikası da hizmete alındı.

Erdoğan'ın video konferans yöntemiyle yaptığı açılışta, Akar da yer aldı.

Açılışın akabinde Pençe Kilit Operasyonu'nda teröristlerin saldırısı neticesinde şehitlerin olduğu haberini alan Bakan Akar, Konya'dan hemen ayrılarak başkente geçti.

Akar'ın TSK (Türk Silahlı Kuvvetleri) komuta kademesi ile Kara Kuvvetleri Harekat Merkezi'nde toplantı yaptığı kaydedildi.

Yorumlar (0)