MSB: 1 asker şehit oldu

Kuzey Irak'ta 3 Ağustos tarihinde EYP'nin infilak etmesini neticesinde yaralanan Piyade Uzman Çavuş Halil Koç şehit düştü.

GÜNDEM 09.08.2022, 00:29 09.08.2022, 17:04
MSB: 1 asker şehit oldu

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 3 Ağustos tarihinde EYP’nin (el yapımı patlayıcı) infilak etmesi neticesinde yaralanan Piyade Uzman Çavuş Halil Koç'un tedavi altında olduğu hastanede kurtarılamayarak şehit düştüğü bildirildi.

MSB'den açıklama

MSB (Milli Savunma Bakanlığı) tarafından gerçekleştirilen açıklama doğrultusunda, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde geçtiğimiz çarşamba günü bölücü terör örgütü PKK üyelerince konumlandırılan EYP’nin infilak etmesi neticesinde yaralanan ve kaldırıldığı Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde (GATA) tedavisi süren Piyade Uzman Çavuş Halil Koç'un, gerçekleştirilen bütün müdahalelere karşın kurtarılamayarak şehit düştüğü kaydedildi.

Bahse konu açıklamada, "Bizleri derin bir üzüntü ve acıya boğan bu olayda yaşamını yitiren aziz şehidimize Allah’tan rahmet, acılı ailesine, TSK (Türk Silahlı Kuvvetleri) ile asil Türk milletine sabır ve başsağlığı temenni ederiz." ifadeleri kullanıldı. 

Yorumlar (0)