MSB: 1 asker şehit oldu

Hakkari'ye bağlı Derecik bölgesinde askeri araçla yapılan intikal esnasında meydana gelen trafik kazasında ağır şekilde yaralanan Piyade Er Yusuf Gürler şehit düştü.

GÜNDEM 06.07.2022, 00:33 06.07.2022, 14:57
MSB: 1 asker şehit oldu

MSB (Milli Savunma Bakanlığı) tarafından gerçekleştirilen açıklamada, Derecik bölgesinde askeri araçla yapılan intikal esnasında yaşanan trafik kazasında ağır şekilde yaralanan Gürler'in hastaneye nakledildiği kaydedildi.

Bahse konu açıklamada, tedavisine başlanan askerin bütün müdahalelere karşın şehit düştüğü bildirilerek, "Bizleri derin bir üzüntü ve acıya boğan bu olayda vefat eden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, acılı ailesine, TSK (Türk Silahlı Kuvvetleri) ile asil Türk milletine sabır ve başsağlığı temenni ederiz." denildi.

Hulusi Akar'dan başsağlığı mesajı

Milli Savunma Bakanı Akar da şehit Gürler için yayımladığı başsağlığı mesajında, "Kahraman askerimize şahsım ve MSB üyeleri adına Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve asil Türk milletine başsağlığı temenni ederim." ifadelerine yer verdi.

"Sizi yüreğimize gömdük, toprağa değil. Size minnettarız." notu düşülerek yayımlanan mesajda, şehit Gürler'in bir fotoğrafı da konumlandırıldı.
 

Yorumlar (0)