MSB: 1 asker şehit düştü

Kuzey Irak'taki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristler tarafından açılan taciz atışı neticesinde Uzman Onbaşı Muhammed Karaçam şehit düştü, iki asker ise yaralandı.

GÜNDEM 21.09.2022, 18:15 22.09.2022, 16:03
MSB: 1 asker şehit düştü

MSB (Milli Savunma Bakanlığı) tarafından gerçekleştirilen açıklama doğrultusunda, Pençe-Kilit Harekatı'nın devam ettiği üs bölgelerinden birine teröristler tarafından açılan taciz atışı neticesinde İstihkam Uzman Onbaşı Muhammed Karaçam'ın şehit düştüğü, iki askerin ise yaralandığı bildirildi.

MSB'den açıklama

Yaralı askerlerin ivedilikle hastaneye kaldırılarak tedavilerine başlandığı kaydedilen açıklamada, "Bizleri derin bir üzüncü ve acıya boğan bu olayda yaşamını yitiren aziz şehidimize Allah’tan rahmet, acılı ailesine, TSK (Türk Silahlı Kuvvetleri) ile asil Türk milletine sabır ve başsağlığı, yaralı silah arkadaşlarımıza ise acil şifalar temenni ederiz." ifadelerine yer verildi.

Çorum'a şehit ateşi düştü

Karaçam'ın acı haberi Çorum'daki babaevine ulaştı. Baba Bedri Karaçam, evladının şehadet haberini Sungurlu ilçesinde görev yaptığı inşaatta aldı. Şehidin babaevine Türk bayrakları asıldı. Üç kardeşinin olduğu belirtilen Karaçam’ın naaşının yarın Çorum kent merkezinde defnedileceği öğrenildi.

Yorumlar (0)