Motosiklet emniyet şeridinde duran araca ok gibi saplandı: 5 yaralı

İstanbul'da arıza yapan arabasını D-100 Karayolunda kenara çeken sürücü, bir anda otomobile arkadan çarpan motosikletle neye uğradığını şaşırdı. Motosikletin araca ok gibi saplandığı feci kazada 3'ü ağır olmak üzere 5 kişi yaralandı.

GÜNDEM 11.07.2022, 17:45 12.07.2022, 16:43
Motosiklet emniyet şeridinde duran araca ok gibi saplandı: 5 yaralı

Olay, D-100 Karayolu Edirne yolu üzerinde saat 00.30 sularında yaşandı. Söylenenlere göre, sürücüsünün adı henüz belirlenemeyen 42 AHC 116 plakalı araç, Edirnekapı Metrobüs durağının bulunduğu bölgeye geldiği anda arıza yaptı. Sürücü aracına gelecek olan yardımı bekleyebilmek adına otomobilini emniyet şeridine çekti.

Emniyet şeridinde duruyordu

Bu esnada arkasından gelen ve sürücüsünün kim olduğu henüz tespit edilemeyen 34 DS 5682 plakalı motosiklet, emniyet şeridinde duran araca arkadan çarptı.

Hızlı bir şekilde gerçekleşen çarpışmada motosiklet araca ok gibi saplandı. Meydana gelen kazada aracın içerisinde bulunan 2 çocuk ve motosiklet sürücü toplamda 5 kişi ağır yaralandı.

Çocukların ve motosiklet sürücüsünün hayati tehlikesi bulunuyor

Olayın ihbar edilmesinin sonrasında bölgeye 112 Acil Servis, itfaiye ve emniyet ekipleri gönderildi.

İlk müdahalelerin olay yerinde yapıldığı yaralılar, tedavi altına alınmak üzere hastaneye sevk edildi.

Hastaneye götürülen 2 çocuk ve motosiklet sürücüsünün hayati tehlikesinin devam ettiği, baba ve annenin sağlık durumlarının iyi olduğu belirlendi. Olay sebebiyle bölgede yoğun trafik meydana geldi.

Kazaya karışan araç ve motosiklet olayın yaşandığı bölgeden kaldırıldı.

Yorumlar (0)