MİT ve TSK, operasyonlarla tozu dumana kattı 

TSK ve MİT, sınır ötesinde el ele vererek operasyonlar düzenlemeye devam ederken son 2 günde gerçekleştirilen harekatlarda toplam 8 teröristin öldürüldüğü bildirildi. Kuzey Irak’taki Gara’da 6 KCK/PKK’lı terörist; Pençe-Şimşek Bölgesi’nde ise 2 terörist öldürüldü. 

GÜNDEM 15.12.2021, 11:51 15.12.2021, 17:44
MİT ve TSK, operasyonlarla tozu dumana kattı 

Türk Silahlı Kuvvetleri ve Milli İstihbarat Teşkilatı sınır ötesinde ortak operasyonlar düzenlemeye devam ediyor. Kuzey Irak’taki Gara kırsalında düzenlenen ortak operasyonda 6 KCK/PKK’lı teröristin öldürüldüğü bilgisi verildi. Güvenlik kaynaklarından öğrenilen bilgiye göre terör örgütlerine büyük darbe indiren bu operasyon, 13 Aralık tarihinde düzenlendi. 



Pençe-Şimşek’te hedef tam isabet 

TSK ve MİT’in ortak operasyon yaptığı bölgelerden olan Pençe-Şimşek’te de operasyonlar düzenlenmeye devam ederken bölgeden sevindirici haberler art arda geliyor. 



Kuzey Irak’taki operasyon bölgesinde sahaya çıkan ATAK helikopteri, hedefindeki teröristlerden 2’sini tek atışla etkisiz hale getirdi. Milli Savunma Bakanlığı, “Teröristleri inlerinde vuruyoruz.” ifadeleri ile operasyona ait görüntüleri paylaştı. Kahraman güvenlik güçleri, son terörist de öldürülene kadar iş başında olmaya devam edecek. 

Yorumlar (0)