MİT buldu, TSK vurdu: 10 oldu!

TSK ve MİT'in koordineli çalışması sonucu, Irak'ın kuzeyindeki Asos bölgesinde PKK mensubu 5 terörist hava harekatıyla etkisiz hale getirildi. Irak'ın kuzeyindeki Haftanin ve Hakurk bölgelerinde de 5 terörist yine hava harekâtıyla etkisiz hâle getirilmişti.

GÜNDEM 27.05.2020, 11:41 27.05.2020, 12:00
MİT buldu, TSK vurdu: 10 oldu!

TSK (Türk Silahlı Kuvvetleri) ile MİT'in (Millî İstihbarat Teşkilatı) koordineli çalışması sonucu, Irak'ın kuzeyindeki Asos bölgesinde bölücü terör örgütü PKK mensubu 5 terörist daha etkisiz hale getirildi.

MSB'nin (Millî Savunma Bakanlığı) Twitter hesabından yapılan açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Millî İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) koordineli çalışması sonucunda, Irak kuzeyindeki Asos bölgesinde keşif ve gözetleme vasıtalarıya saptanan bölücü terör örgütü PKK mensuplarına hava harekatı gerçekleştirildiği bildirildi.

Millî Savunma Bakanlığının açıklamasında, harekat sonucu bölücü terör örgütü PKK mensubu 5 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Millî Savunma Bakanlığı sabah saatlerinde de Irak'ın kuzeyindeki Haftanin ve Hakurk bölgelerinde de 5 teröristin yine hava harekâtıyla etkisiz hâle getirildiğini duyurmuştu.

Yorumlar (0)