Milli Savunma Bakanlığından vefa paylaşımı: “Şehitlerimize selam duruyoruz” 

Milli Savunma Bakanlığı, Çanakkale Zaferi ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü ile ilgili bir video yayınladı. Videonun ana teması ise “Şehitlerimize selam duruyoruz” idi. 

GÜNDEM 18.03.2021, 11:22 18.03.2021, 15:58
Milli Savunma Bakanlığından vefa paylaşımı: “Şehitlerimize selam duruyoruz” 

Bu yıl 106. Yıl dönümünü yaşadığımız Çanakkale Deniz Zaferi ve 18 Mart Şehitlerini Anma Günü etkinlikleri kapsamında pek çok kurum ve kuruluş şehitlerimizi ve gazilerimizi yad edecek paylaşımlar yaparken Milli Savunma Bakanlığından da vefa paylaşımı gecikmedi. 

Video, MSB’nin sosyal medya hesabından yapıldı. Videoda, “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere 106 yıl önce Çanakkale’de kutlu bir zafer kazanan kahramanlarımızı ve aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. ” ifadeleri kullanıldı. 

Mehmetçik görüntüleri eşliğinde anlamlı paylaşım 

Mehmetçik görüntüleri ile başlayan video, “Şehitlerimize selam duruyoruz. Şehitlerimiz bu toprakların mayasıdır.” cümleleri ile devam ediyor. 

Videoda günümüz şehitleri ve gazileri de unutulmadı 

Paylaşılan videonun devamında Kıbrıs, Libya, Afganistan, Zap, Basyan, Avaşin, Gara ve Kandil başta olmak üzere 1. Dünya Savaşı’ndan beri görev yapan ve kan döken Türk askerleri de anıldı ve onlara da selam gönderildi. 



Yorumlar (0)