Milli Eğitim Bakanı’ndan öğretmenlere “tayin” müjdesi

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, “mazeret tayini” müjdesi verdi. Bu kapsamda, yaz ayında iller arası değişimi yapılmayan öğretmenler, mazeretlerinin bulunduğu ilin milli eğitim müdürlüklerine atanacak.

GÜNDEM 26.08.2021, 08:02
Milli Eğitim Bakanı’ndan öğretmenlere “tayin” müjdesi

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, mazeret tayini isteyen fakat bu yaz ayında yerleri değişmeyen öğretmenler için müjdeli haberi duyurdu. Mazeretini dilekçe ile belirten ve atama bekleyen öğretmenlerin tayinlerinin yakın zamanda yapılacağına işaret eden Özer, öğretmenlerin, belirttikleri illerin milli eğitim müdürlüklerine atanacaklarını bildirdi.



Tayinler, yakın zamanda belli olacak

Milli Eğitim Bakanlığı’nın sosyal medya hesabından duyurulan açıklamada “Bakan Özer’den öğretmenlerimize mazeret tayini müjdesi” başlığı ve vurgusu yer aldı. Paylaşımın devamı ise şu şekildeydi: “2021 Yaz Tatili Mazeret Ataması kapsamında iller arası yer değişikliği gerçekleşmeyen öğretmenlerimiz, mazeretlerinin bulunduğu il milli eğitim müdürlüklerinin emrine atanacaklardır. Hayırlı olsun.”

MEB tarafından yapılan paylaşımın ardından uzmanlar, tayinlerin bir hafta içerisinde açıklanmasını beklediklerini belirtti.

Yorumlar (0)