MHP lideri Bahçeli, HDP'li Garo Paylan'ın '1915' teklifine çok sert tepki gösterdi!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM’deki Grup Toplantısı'nda konuştu. Toplantıda HDP'li Garo Paylan'ın '1915' teklifine büyük tepki gösteren Devlet Bahçeli, "TBMM çatısının altında diasporanın ajanı bulunmaktadır. Böylebir zelilin, fitnecinin TBMM'de yer alıyor olması hepimizin adına bir zuldür" dedi. Kılıçdaroğlu'nun elektrik kesintisi oyunu için de tepki gösteren Devlet Bahçeli, "Kılıçdaroğlu'nun faturası ile ilgili iddiası tamamen kuyruklu yalandır. " dedi.

GÜNDEM 26.04.2022, 11:33 26.04.2022, 17:56
MHP lideri Bahçeli, HDP'li Garo Paylan'ın '1915' teklifine çok sert tepki gösterdi!

MHP lideri Devlet Bahçeli, grup toplantısında önemli konulara dikkat çekti. Cumhur ittifakından Pençe Kilit Operasyonuna, terörle mücadeleden 6’lı masa toplantılarına kadar birçok konuya değinen Bahçeli, Garo Paylan'ın '1915' teklifine ve Kılıçdaroğlunun elektrik faturası oyununa da sert tepki gösterdi. MHP lideri Bahçeli’nin konuşmasından satır başları şöyle: 

Millettin bekası için Cumhur ittifakı

Milletimizin bekası için MHP ile Cumhur İttifakı önemli bir görev ile karşı karşıyadır diyen Bahçeli konuşmasında, ‘Maruz kaldığımız küresel senaryolar ve tehditler bölgemizde gösterime giren sahnelerden başka bir şey değil. Milli çıkarlarımızı egemen güçlerin inisiyatiflerine ve sömürge hesaplarına teslim etmeyi düşünenler faal haldedir.

Milleti ile birleşerek küresel yağmalanmaya direnen hükümetler ve liderler indirilmek istenmektedir. Milli egemenliği kaynak alan demokratik yönetimlerin dış müdahaleler ile tasfiyesi bundan böyle hayaldir. Bu aşamada özellikle Türkiye, geri dönülmez bir yoldadır. 1954 senesinde uçak kazasında yaşama veda eden Remzi Oğuz Arık hocamız şöyle derdi: ‘Vatan alelade toprak parçası asla değildir. Müşterek tarih kendi toplumları millet yapmaya muktedirdir. Toprak çiğnenerek vatan olur.’

Pençe Kilit Operasyonu

Terörün belini Türk milleti kıracaktır. Teröristler, döktükleri şehit kanlarında boğulmaya mahkumdur. Bu meselenin hiçbir şekilde başka yolu yoktur. Türk devletine silah çekenler, nifak üretenler, pusu kuranlar ve topraklarımıza musallat olan hainler doğduklarına pişman olacaklar ve bedelini de çok ağır şekilde ödeyecekler. 17 Nisan 2022 ‘de Pençe Kilit Harekâtı başlatılmış, terör sığınakları yerle bir edilmiştir. Hain örgüt üyeleri başlarını mağara deliklerinden artık çıkaramaz duruma gelmişlerdir.

Terör elebaşlarının da cezalandırılacakları günler yakındadır

Sınırlarımız yılanlara yönelik kilitlenmiş durumdadır. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz adeta destan yazmaktadır. Eli kanlı terör örgütü can çekişmeye başlamış haldedir. İlki 2018’in mart ayında gerçekleştirilen Pençe operasyonlarının devamı ile terör örgütü tam anlamıyla komaya sokuldu. Terör elebaşlarının da cezalandırılacakları günler yakındadır.

Terörist Duran Kalkan, yapılan operasyonların devamı durumunda sözde savaşı şehir merkezlerine taşıyacağını söylemiş. Kahramanlarımıza güveniyorum ve İnanıyorum ki başta bu hain terörist Kalkan olarak tüm terör elebaşlarının cezalandıracakları o günler artık uzakta değildir.

Elbette bir yiğidimiz Türkiye devletini tehdit etmeye yeltenen hainlerin leşini yere serecek veya başlarına çuval geçirip Türk adaletine getirip teslim edecektir. Şerefini kaybeden insan yaşayan bir ölüdür. Türkiye, bu canileri asla affetmeyecektir.

Teröristlerin 8'inin Ermeni, 7'sinin ABD'li, 5'inin Fransız, 5'inin İngiliz ve 3'ünün de Alman olduğu ortaya çıkmıştır. Terörle mücadelemiz boynunda haç taşıyan teröristlere karşı hilalin dimdik duruşudur. Terörle mücadele, batı ülkelerine hizmet eden kişilere karşı hakkın asla teslim olmayacak ruhudur. Bu hainlere destek olanlar da namertler de aynısıdır.

6’lı masa toplantıları

Grup toplantısında konuşma yapan Bahçeli, muhalefetin 6’lı masa toplantılarını da eleştirdi. Bahçeli, 6’lı masa toplantılarıyla ilgili şunları söyledi: ‘‘Zillet İttifakı yapan herhangi bir partiden en küçük destek mesajı paylaşanını gördünüz mü? Belirmek gerekir ki menfaatine düşkün olanlar milletine yabancıdır. Zillet İttifakı yolunu şaşırmıştır. Bunlar artık kuldan da utanmıyor ki Allah'tan korksunlar. Zillet ittifakı, Türk halkının ekmeğini yese bile gavurun kılıcını sallıyor ve bundan rahatsızlık duymuyor. Zillet ittifakının kimlerin adına siyaset yaptığını bilmeyen yok.

Zillet ittifakı, Türk milletinin önüne sürülmüş bir takozdur

Bu ittifakın ortakları yalnızca güçlendirilmiş parlamenter sistemin masalı ile toplanıp dağılıyorlar. Her biri olayları kendine yontuyor. Bunlar adeta birbirine kazık atıp, tuzak kurup, dedikodu yapıyor, sonra da dönüp birbirlerinin tekrar gönlünü almaya çalışıyor.Zillet ittifakının dilinde şehitlerimiz için rahmet yok, teröristlere hiçbir tepki yok, gelecek ile ilgili hiç umut yok, yüzlerinde zaten meymenet yok. Bunların müşahidi yabancı devletlerin Türkiye'deki sefirleridir. Bunlar Türkiye'nin tarafında asla değildir, onların yol haritaları çarpıktır. Zillet ittifakı. Türk milletinin önüne sürülmüş bir takozdur.

‘‘Kılıçdaroğlu’nun elektrik oyunu kuyruklu yalandır’’

MHP lideri Devlet Bahçeli, grup toplantısında Kemal Kılıçdaroğlu’nun elektrik oyunu hakkında da konuştu. CHP Genel Başkanı artık hangi provokasyonu ortaya servis edeceğini şaşırmıştır. Kılıçdaroğlu'nun bilindiği üzere evinin elektriği kesilmiştir. Elbette ki olacağı buydu, ben kendisini uyarmıştım. Hatta bir de Kılıçdaroğlu'na tüm il teşkilatlarımızın birer tane kandil göndermesini istemiştim. Nasıl olsa kendisi Kandil'e ümit bağlamış, biz de ışık yayan kandili adreslerine teslim etmiştik.

Kılıçdaroğlu'nun faturası ile ilgili olan iddiası tamamen kuyruklu yalandır. Kılıçdaroğlu, adeta fellik fellik karanlık yerleri dolaşırken unutmasınlar ki Türk devletinin varlık ışığını asla söndürmeye güç yettiremeyecektir. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, sen de bilmelisin ki asla Türkiye'yi karanlığa hapsedemeyeceksin.

Kılıçdaroğlu ile zillet ittifakı kumpastadır, karanlıktadır. Bir takım siyasi odaklar ise o faturayı ödeyebilmek adına sıraya giriyor. İşte bunların tümü aynı torbadan çıkmış gibi.

‘‘HDP'li Garo Paylan müptezeldir,zelildir, fitnecidir’’

‘‘23 Nisan'ın hemen bir gün öncesinde HDP'li bir müptezel TBMM'de sözde Ermeni soykırımının tanınması için kanun teklifi sunmuştur. TBMM çatısının altında diasporanın ajanı bulunmaktadır. Böyle bir zelilin, fitnecinin TBMM'de yer alıyor olması hepimizin adına bir zuldür. Bu adeta kokuşmuş milletvekilinin kimlerle beraber dayanışma içinde olduğu ortadadır. TBMM, gözümüzün içine bakarak Türk halkına soykırımcı diyenlerin asla barınacağı bir yer değildir. 1915’teki olaylarının içyüzünü ve perde arkasında yaşananları saptırmak tarih suçudur ve Türk milletine büyük saygısızlıktır. Bu sözde soykırımı tanıyanların yeri asla TBMM olamaz.

HDP'li bölücü milletvekilinin bu teklifine CHP'de 'herkes kendi işine baksın' diyerek bu kadarcık bir eleştiri yapmıştır. Bu sadece hadsizlik değil, aynı zaman şerefsizliğin daniskasıdır. CHP'li olan bir başka milletvekili de bu sözde soykırım yalanının peşinden gitmektedir. Sayın Kılıçdaroğlu, elektrik ile ilgili yaptığın konuşmalar kadar bu sözde soykırım ile ilgili de konuşacak mısın?

‘‘Biden’ın sözde soykırım açıklaması hükümsüzdür’’

ABD Başkanı Biden'ın sözde Ermeni soykırımı için açıklama yapması nezdimizde hükümsüzdür ve hukuksuzdur. Biden, kınanmayı hak resmen etmektedir. Onlar ne söylerlerse söylesin bizim için hepsi sadece kuru gürültüdür.

Yorumlar (0)