MHP'li Semih Yalçın'dan seçim açıklaması: "Sivas'la başlıyoruz!"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "Adım Adım 2023: İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları"nın devam edeceğini, "2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net" başlıklı açık hava toplantılarının düzenlenmeye başlayacaklarını duyurdu. 

GÜNDEM 26.07.2022, 14:07 27.07.2022, 16:05
MHP'li Semih Yalçın'dan seçim açıklaması: "Sivas'la başlıyoruz!"

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, “Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları"nın devam edeceğini ve artık açık hava toplantılarının başlayacağını açıkladı.

“Çeşitli ilçelerde düzenlenecek”

MHP tarafından Şubat ayında “Adım Adım 2023: İlçe İlçe Anadolu-Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları”nın başladığını anımsatan Yalçın, Kurban Bayramı’na kadar toplantıların aralıksız devam ettiğini söyledi. Toplantıların tekrar başlayacağını bildiren MHP’li Yalçın, “Adım Adım 2023: İlçe İlçe Anadolu-Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları, 29 Temmuz Cuma gününden sonra yine bu ivmeyle Türkiye’nin farklı ilçelerinde gerçekleştirilecektir. MHP’nin, toplumun her kesimine ‘Çağrım Sana!’ sloganında manasını bulan daveti ulaştırılacaktır” sözlerine yer verdi. 

MHP’nin kampanya stratejisi kapsamında partinin farklı konulardaki proje ve görüşlerinin vatandaşlarla paylaşılacağını söyleyen Yalçın, “Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları, zillet ittifakının yetkilileri tarafından topluma yayılmaya çalışılan karamsarlık fikrinin dağıtılması için gece gündüz sürdürülecektir. Bilindiği üzere Cumhuriyet’in 100. yıl dönümü olan 2023’te, cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri de aynı zamanda gerçekleştirilecektir” açıklamasını yaptı.

İlk açık hava toplantısı Sivas’ta yapılacak 

Türk milletinin, sağduyuyla Cumhur İttifakı’nı kucaklayacağını söyleyen MHP'li Yalçın, şunları söyledi: 

“Cumhur İttifakı bir kez daha 2023 Haziran ayında ipi göğüsleyecek, milli iradeden bir sonraki küresel hedef için onay alacaktır. MHP, zafer inancı ve bütün imkanlarıyla seçimlere hazırlanmaktadır. Bu kapsamda, 29 Temmuz 2022’den bu yana yeniden başlayacak olan 'Adım Adım 2023: İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları'nın yanı sıra, '2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net’ başlıklı açık hava toplantıları gerçekleştirecektir. İlk toplantı, 4 Eylül 2022’de Sivas’ta ‘Yozgat, Çorum, Tokat ve Amasya’ il teşkilatlarımızın ve aziz milletimizin katılımıyla gerçekleştirilecektir. Sivas’ın merkez olarak değerlendirileceği toplantı, Sivas Kongresi’nin ruhuyla yapılacaktır.”

Yorumlar (0)