Metroda bıçaklı saldırıya uğrayan kadın konuştu: "Ölebilirdim"

Kadıköy-Tavşantepe seferi yapan metroda bir saldırgan, bıçak çekerek tartıştığı kadına hakaretler savurmuştu. Bıçaklı şahsın hakaretlerine ve saldırısına uğrayan Senanur Damgacı, yaşanan korku dolu anları anlattı. 

GÜNDEM 25.11.2021, 12:05 26.11.2021, 09:18
Metroda bıçaklı saldırıya uğrayan kadın konuştu: "Ölebilirdim"

Dün akşam saatlerinde Kadıköy-Tavşantepe seferi yapan metroda E.Y. ile Nilgün Damgacı arasında tartışma yaşandı. 

20 farklı suç kaydı var

E.Y. isimli şahıs, tartıştığı kadına ve o sırada yanındaki kızı Senanur Damgacı'ya hakaret savurup bıçak çektikten sonra olay yerinden kaçtı. E.Y. adlı şüpheli, gece 02.30 sıralarında polis ekipleri tarafından yakalandı. E.Y.'nin daha önce için kasten yaralama, uyuşturucu madde bulundurma, tehdit hakaret, uyuşturucu ticareti, mala zarar verme, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçları dolayısıyla 20 farklı suç kaydı olduğu ortaya çıktı. 

“Annem yanımdaydı, kaçamazdım” 

Annesiyle beraber metroda bıçaklı şahsın saldırısına maruz kalan Senanur Damgacı, yaşananları şöyle anlattı:“Bir kadın metroda cilt rahatsızlığı sebebiyle maskesini aşağı indirmek zorunda kaldı. Saldırgan, kadına söylenerek hakaret etmeye başladı. Karşısındaki kadın yanıt vermedikçe adam daha çok kadının üzerine gitmeye başladı. Biz de o saldırgana, kadının üstüne gitmemesi ile ilgili uyardık. Daha sonra mevzu bize döndü. Bıçakla üstümüze yürüdü. Metrodaki vatandaşlar engellemeye çalıştı. Fakat saldırgan durmak bilmedi. Öte yandan vatandaşlar engellemeye çalışırken metronun güvenlik ekipleri olaya müdahale etmedi. Onlardan da şikayetçiyiz biz” 

Yorumlar (0)