Meteoroloji duyurdu: O bölgede kuvvetli rüzgâr bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 18 Haziran 2022 Cumartesi gününe ilişkin hava durumunu tahminlerini paylaştı. 

GÜNDEM 18.06.2022, 08:11
Meteoroloji duyurdu: O bölgede kuvvetli rüzgâr bekleniyor

Meteoroloji’den yapılan açıklamada, bugün Marmara’nın batı kesimleri ve Kuzey Ege’de kuvvetli rüzgâr görüleceği belirtildi. Meteoroloji’den yayımlanan mesajda, “Marmara’nın batı kesimleri ve Kuzey Ege’de etkili olacak olan rüzgâr, kuzeydoğu ve kuzey yönlerinden kuvvetli olarak (40-60 km/sa) esecektir. Bölgede yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” ifadelerine yer verildi. 

Bugün hangi illerde sağanak yağış görülecek?

Öte yandan bugün İç Anadolu’nun kuzeybatısı, İç Ege, Doğu Karadeniz ve Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Rize, Edirne, Artvin, Ardahan, Kars, Burdur ve Isparta’da yerel, gök gürültülü ve sağanak yağışlar görülecek. Meteoroloji’den alınan verilere göre yurdun diğer bölgelerinde hava az bulutlu ve açık olacak.

Öğleden sonra Ankara’nın batı kesimlerinde yağış bekleniyor

Öğle saatlerinden itibaren yağışların Uşak, Manisa, İzmir, Afyonkarahisar, Denizli, Kütahya, Eskişehir ve Ankara’nın batı kesimlerinde yerel olarak görülmesi bekleniyor. Yurt genelindeki hava sıcaklıkları bugün Güneydoğu Bölgesi hariç mevsim normallerinde seyredecek. 

Yorumlar (0)