Mersin ve Kırklareli'nde feci kaza: 28 yaralı

Bugün Mersin’de TEM Otoyolu ve Kırklareli'nde meydana gelen kazalarda toplam 28 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar, hemen ambulanslarla hastanelere sevk edildi.

GÜNDEM 19.01.2022, 09:38 20.01.2022, 08:53
Mersin ve Kırklareli'nde feci kaza: 28 yaralı

Mersin Tarsus Pozantı Tem Otoyolu Damlama mevkiinde bugün bir zincirleme kaza meydana geldi.


Mersin'de zincirleme kaza: 13 yaralı

N.Y.'nin şoför koltuğunda olduğu tanker, yağışlı bir havanın olduğu bir anda önünde seyreden N.K'nin kullandığı tıra çarptı. Çarpmanın etkisi sonucunda tankerin kupa tarafı ciddi hasar aldı. Kaza esnasında yola İ.Ü.'nün kullandığı araç zarar gördü.

Olay esnasında aynı yönde devam eden ve İ.Ö.'nün şoför koltuğunda olduğu yolcu otobüsü, arkadan kaza yapan tankere çarptı. Zincirleme kaza sonucunda, büyük bir bölümü otobüs içinde bulunan yolcular olmak üzere 13 kişi yaralandı.

İhbar sonrası 112 sağlık, itfaiye ve trafik ekibi kaza yerine sevk edildi. Kazada yaralananlar Tarsus'ta bulunan hastanelere sevk edildi.

Kırklareli'nde feci kaza: 15 yaralı

Kırıkkale'de işçilerin bulunduğu midibüsün kontrolden çıkması sonucunda tren yolunda bulunan şarampole devrildiği kazada 15 kişinin yaralandığı kaydedildi.



Kırıkkale'de Millet Bulvarı üzerinde yaşanan kazada, henüz sürücüsü belirlenemeyen midibüs, sürücüsünün hakimiyetini yitirmesi neticesinde tren yolunda bulunan şarampole devrildi. Çok sayıda itfaiye ve ambulans ekibi olay yerine sevk edildi. Yaralanan 15 kişi hastanelere kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorumlar (0)