Mersin'de tüyler ürperten olay! Kuzen katili, hamile eşini de katledip gömmüş

10 gün önce Mersin’de, eşinin kuzenini öldürme suçundan tutuklanan yabancı uyruklu katil zanlısının, kayıp olan 4 aylık hamile karısını da katledip, evlerinin arkasındaki bahçede bulunan sazlığa gömdüğü ortaya çıktı. Polisin incelemeleri ile çözülen ikinci cinayetten sonra olaya ilişkin aynı aileden 6 kişi daha gözaltına alındı.

GÜNDEM 19.01.2022, 12:58 19.01.2022, 13:12
Mersin'de tüyler ürperten olay! Kuzen katili, hamile eşini de katledip gömmüş

Olay, Mersin’in Erdemli ilçesindeki bir evde meydana geldi. Elde edilen bilgilere göre, yabancı uyruklu olduğu belirlenen Nasır A., eşinin kuzeni olan 22 yaşındaki Muhammet A.’yı, 8 Ocak’ta darp ederek ağır yaraladı. 

Polisin incelemeleri, bir cinayeti daha ortaya çıkardı 

Bilinci kapalı bir şekilde hastaneye götürülen Muhammet A., 16 Ocak günü yaşamını yitirdi. Polisin yaptığı çalışmalar neticesinde şüpheli Nasır A., kısa süre içinde yakalanarak ‘Kasten öldürme’ suçu sebebiyle tutuklanarak cezaevine yollandı.



Cinayetin ardından araştırma yapan Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Erdemli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, katil zanlısı Nasır A.’nın, 23 yaşındaki 4 aylık hamile karısı Rim A.’nın yeğeniyle gerçekleştirdiği görüşmede, son olarak 22 Aralık’ta onu gördüğünü ve o günden itibaren kayıp olabileceğini ortaya çıkardı. Çevredeki hiç kimsenin kayıp kadından haberi olmaması sonrası araştırmasına devam eden polis ekipleri, katil zanlısı Nasır A.’nın, eşini de öldürmüş olma ihtimalini değerlendirerek aileden 6 şahsı daha gözaltına aldı. Gözaltına alınan aile üyelerinden biri, Nasır A.’nın, eşini öldürüp evlerinin arka kısmındaki briket fabrikasının sazlık alanına gömdüğünü ifade etti. Bu bilgi üzerine, bölgede kazı çalışması gerçekleştiren polis ekipleri, hamile kadının cansız bedenini buldu. Gömüldüğü alandan çıkarılan ceset, savcılık ve olay yeri incelemesinden sonra morga kaldırıldı.



6 şüphelinin işlemleri devam ediyor

Tutuklu olarak bulunan katil zanlısının, sosyal medya hesaplarının şifresini vermemesi sebebiyle eşiyle tartıştığı ve bu tartışmada sert bir cisimle vurarak kadını öldürdüğü öne sürüldü. Tutuklu olan Nasır A.’nın haricinde cinayetin ardından ona yardım ettiği belirtilen ve olayı gizleyen 6 şüphelinin emniyette işlemlerinin devam ettiği kaydedildi.

Yorumlar (0)