Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin yeni logosuna tepki!

Uzun süreden beri kullanılan Mersin Büyükşehir Belediyesi logosu değiştirildi. Sosyal medyadan tepki gösteren vatandaşlar, eski logonun geri gelmesini istiyor.

GÜNDEM 15.11.2019, 13:29 15.11.2019, 13:43
Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin yeni logosuna tepki!

Mersinli vatandaşlar, uzunca zamandır Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin kullandığı ve şehrin kimliğini yansıtan logonun değiştirilmesini memnuniyetle karşılamadı. Yeni logoya anlam veremeyen vatandaşlar, Twitter aracılığı ile Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin yeni logosuyla ilgili eleştirilerde bulundu ve çoğu kişi yeni logonun Mersin'in karakteristiğini yansıtmadığını düşünüyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin değiştirilen eski logosu

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 14 Kasım 2019 tarihinde yaptığı açıklamada gelen eleştirilere, Mersin’i nasıl daha modern ve çağdaş bir logo ile temsil ettirebilecekleri şeklinde sembolsel bir anlayışla kullanılan bir logo hazırlığı olduğunu ve bu gelişmeden sonra Mersin’de kıyamet koptuğunu açıkladı. Ayrıca Seçer, değişim istediklerini, önyargılı toplumlarda değişimin kolay gerçekleşmediğini söyledi.

Sosyal medya üzerinden kullanıcılar, yeni logonun Ankara'da bir alışveriş merkezinin logosu ile hemen hemen aynı olmasına da tepki gösterdi. 

Yorumlar (2)
mehmet 4 yıl önce
bir tantuniye bu kadar hirsizlik yapiliyor demekki.
alptekin a.ÖKSÜZ-MEZİTLİ 4 yıl önce
HİÇ UYGUN DEĞİL,ESKİ LOGO NUN BİR ANLAMI VARDI. BU DEĞİŞİKLİK C H P YE İHANET.HALKTAN UZAK BİR İŞARET,YAZIKLAR OLSUN..!