Meral Akşener’den emekli amirallerin bildirisine tepki: Zevzekliktir 

İyi Parti Lideri Meral Akşener, emekli amiraller tarafından yayınlanan Montrö Bildirisi hakkında yorum yaptı. Bildirinin “zevzeklik” olduğunu ifade etti. 

GÜNDEM 04.04.2021, 17:10 04.04.2021, 17:23
Meral Akşener’den emekli amirallerin bildirisine tepki: Zevzekliktir 

Dün gece saatlerinde 103 emekli amiralin imzasıyla yayınlanan “Montrö Bildirisi” kapsamında siyasilerden tepkiler gecikmezken Meral Akşener de yorumunu paylaştı.

Konuyla ilgili kısa bir basın toplantısı düzenleyen Akşener, siyaseti, siyasetçilerin yapması gerektiğini belirtirken emekli amirallerin görüşlerini siyasi parti içerisinde kamuoyuyla paylaşmaları gerektiğini ifade etti.



“Zevzeklik”

Meral Akşener, yaptığı basın toplantısında, “Emekli amirallerin canı sıkılmış, sabah bir uyandık ki bildiri yayınlamışlar. Bu, zevzekliktir. Bu ülke, bu zevzekliklerden çok çekti. Buradan herkese sesleniyorum. Herkes görevini, görev başındayken yapmalıydı. Adalar ve Yunanistan hakkında bir tavır göremedik. Siyaset, siyasiler tarafından yapılır. Emekli askerler tabi ki görüşlerini siyasi partiler ve STK’lar içerisinde kamuoyuyla paylaşabilirler. Muhalefeti beğenmiyorlarsa da siyasi bir parti kurabilirler. Fakat darbe çağrısına sebep olamazlar.” sözleriyle konu hakkında yorumunu dile getirdi. 

Yorumlar (0)