Mehmetçikten göğüs kabartan 2 video!

MSB sosyal medya hesabından "Mutlu yıllar Türkiye'm" başlıklı mesaj yayınladı. Videolu mesajda, yurt dışında ve yurt içinde yeni yıla görevi başında girecek Mehmetçik tüm Türkiye'ye seslendi.

GÜNDEM 01.01.2021, 13:07 01.01.2021, 13:25
Mehmetçikten göğüs kabartan 2 video!

MSB'nin (Millî Savunma Bakanlığı) sosyal medya platformu Twitter'daki "@tcsavunma" hesabı üzerinden gerçekleştirilen paylaşımda, Türkiye'nin ve dünyanın dört bir tarafında fedakârca ve kahramanca görevini ifa eden, 2021 yılına görevi başında girmek üzere olan kahraman Mehmetçiklerin, canlarından çok sevdiği asil Türk milletine 2021 yılı için mesajı olduğu belirtildi ve askerler "Yeni yılın kutlu olsun Türkiye'm." ifadelerini kullandı.

Videolu paylaşımda, başta Türkiye olmak üzere dünyanın dört bir tarafında görevlerini yapan Mehmetçik aziz Türk milletine seslendi.

Mesajda askerler, TSK'nın (Türk Silahlı Kuvvetleri) "milletin emrinde ve al bayrağın gölgesinde" vatan görevlerine devam ettiklerini, hem ülkemizde hem de tüm dünyada barışı tesis etmek ve istikrarın teminatı olmak için mücadeleyi sürdürdüklerini belirterek, karada, havada ve denizde askerlerin görevlerinin başında olduğunun altı çizildi.

İkinci video sabitlendi

Millî Savunma Bakanlığı yeni yıl için hazırlanan kurumsal videoyu ise aynı sosyal medya hesabına sabitledi.

Bakanlık, kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri'nin görevinin başında olduğunun altını çizdi.

Yorumlar (0)