Mehmetçik, 6 teröristi etkisiz hale getirdi 

Soğuk hava dalgası ve olumsuz koşullar altında sınır ötesindeki savunma duvarını korumayı başaran Mehmetçik, 6 teröristi etkisiz hale getirdi. Teröristler, taciz ateşi açarak yurda sızma girişiminde bulunmak üzere yola çıkmışken kahraman Türk askerinin canı pahasına koruduğu sınır duvarı ile karşılaştı. 

GÜNDEM 02.01.2022, 12:45 03.01.2022, 09:12
Mehmetçik, 6 teröristi etkisiz hale getirdi 

Milli Savunma Bakanlığı bu sabah saatlerinde kahraman Mehmetçiklerin teröristlerle çatışmaya girdiğini bir paylaşımla duyurdu. Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerinde Mehmetçiklere karşı taciz ateşi başlatıldığını duyuran MSB, teröristlerin amacının yasa dışı yollarla ülkeye sızmak olduğunu fakat kahraman askerler tarafından bunun engellendiğini bildirdi. 



6 terörist etkisiz 

TSK personellerine farklı bölgelerde ateş açan 6 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiğini belirten MSB, kahraman Mehmetçiklerin soğuk hava dalgası ve olumsuz hava koşullarına karşın görevinin başında olduğunu ve sınırları koruduğunu bir kez daha tüm dünyaya duyurmuş oldu. Mehmetçik, yurt içinde olduğu kadar sınır ötesi operasyonlarda da yerli ve milli olarak geliştirilen silah ve araçları kullanıyor. 

Yorumlar (0)