Mehmet Şevket Eygi'den duygulandıran vasiyet

Mehmet Şevket Eygi'den duygulandıran vasiyet: 'Kedime sahip çıkın...'

GÜNDEM 13.07.2019, 08:59 13.07.2019, 14:00
Mehmet Şevket Eygi'den duygulandıran vasiyet

Türkiye’nin önde gelen fikir adamlarından Mehmet Şevket Eygi'nin 4 Temmuz 2019 tarihinde yayınlanan köşe yazısında "Vefatımda kedim sağ olursa, dostlarımdan biri ona sahip çıksın, evine götürsün, ölünceye kadar baksın. Bu iyiliği yapacak olana şimdiden dua ediyorum, teşekkür ediyorum." diyerek, kedisine sahip çıkılmasını istirham etmişti.

Ülkemizin önde gelen mütefekkirlerinden Mehmet Şevket Eygi dün kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etmişti.

Milli Gazete'de köşe yazan değerli fikir adamı Mehmet Şevket Eygi, 4 Temmuz 2019 tarihinde yayınlanan "Haberiniz var mı, soruyor musunuz?" başlıklı yazısında kedisiyle ilgili vasiyetini dile getirmiş ve şunları yazmıştı: 

"Vefatımda kedim sağ olursa, dostlarımdan biri ona sahip çıksın, evine götürsün, ölünceye kadar baksın. Öldüğünde cesedini beyaz bir beze sarıp temiz bir yere gömsün. Mütevazı bir hayvandır. Az yer, çok sevgi ister. Gördüğü sevginin on katını verir. Bakan sevap kazanır. Bu iyiliği yapacak olana şimdiden dua ediyorum, teşekkür ediyorum." 

Yorumlar (0)