Marmaris'te su alan uçağa tepki gösteren tatilcinin sözleri tepki çekti

Alevlere müdahale etmek amacıyla su almak isteyen ve aldığı suyla beraber havalanan uçağın çıkardığı gürültüye, teknesinde tatil yapan bir tatilcinin tepkisi, sosyal medyanın gündemine oturdu. 

GÜNDEM 03.08.2021, 15:28 04.08.2021, 14:31
Marmaris'te su alan uçağa tepki gösteren tatilcinin sözleri tepki çekti

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yaşanan orman yangını, yerleşim yerlerine kadar sıçrarken, ekiplerin bu yangınları kontrol altına alma çabaları da devam ediyor.

Uçağın gürültüsünden rahatsız oldu

Yangının sürdüğü bölgede bulunan evler boşaltılırken, dikkatli olmaları konusunda vatandaşlara uyarılar yapıldı.

Alevlere müdahale etmek için karadan ve havadan çalışmalar bütün hızıyla devam ediyor. Helikopterlerin haricinde denizden su alıp havalanan uçaklar da yangını kontrol altına almak için çalışma yürütüyor.

Tepki çeken ifadeler

Denizden su almak için alçalan uçaklardan biri, bir vatandaşın teknesinde tatil yaptığı esnada kamerasına yansırken, hızlı bir şekilde inen uçak, suyu alıp yeniden havalandı. O esnada teknedeki bir çocuğun ise ağladığı görüldü. Yangını söndürme girişimlerini ve yetkililerin onca anonsunu umursamayıp tatiline devam eden kişi, yaşanan gürültünün çocuğunu korkuttuğu bahanesiyle uçağın pilotu için "Çocuk korktu geri zekalı herif" sözlerini kullandı.

Sosyal medyadan tepki

Bu görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine tatilci vatandaşın tavırları, kullanıcılar tarafından tepkiyle karşılandı.

Yorumlar (0)